Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sobota, siedze w szlafroku i pije 3 lampke wina. Kto sie przylaczy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ona nie pije tak jak myslisz usmiech.gif nie jest alkoholiczka usmiech.gif Zgłoś >> butelka wina przed południem to jest alkoholizm.

Gość gość
00:59 akurat tak moze wyszlo z ta butelka :)

Gość eh durne baby
baby są głupie, bo jak uroda pada to myślą że czas na trumne. Szczyt urody u baby to 23 lata, potem wolny zjazd do 35, a potem co roku szybki zjazd. Trzeba mieć inne atuty oprócz urody która bardzo szybko mija od 18-25 i zjeżdżalnia, potem coraz więcej mejkapu na ryja trzeba walić i coraz mniej pomaga. Co za żałosne życie baby, oszukiwać innych wyglądem a potem za to coraz więcej płacić zjèbanym przez chemie ryjem.... eh, durne baby

Gość gość
gość dziś 00:59 akurat tak moze wyszlo z ta butelka usmiech.gif DDD wątpie, pewnie chla co weekend, potem narzeka że ma kaca, a spitej mordy nikt nie chce, bo kobieta alkoholiczka to 10X gorsza niż facet alkoholik, a to już dno. Polecam nie kupować alkoholu i go nie pić a kase preznaczyć na jakąś rozrywke gdzie są innyni ludzie, czy zapisać się na jakiś kurs czegoś aby ruszyć doope z domu.

Gość gość
gość dziś To długa historia. Ogolnie bylam dlugo z facetem. Zaszlam w ciaze, chcielismy miec dziecko. Ale stalo sie tak, ze przestalo my bic serce i nie dozylo do porodu. Potem zaczelo sie wszystko sypac. Zostalam sama i tak jestem do dzis sama. I samotna. Za stara juz jestem , bo wszyscy faceci w moim wieku sa juz zajeci. Zreszta uroda i figura tez juz nie ta sama, co kiedys. Pozostala mi praca, w niej sie zatracam. Ale w weekendy pije, zeby je przetrwac jakos i dotrwac do kolejnego poniedzialku. X eetam, głupoty gadasz. Jest pełno wolnych samotnych chłopów co nie chcieliby być samotni. Np. Ja.

Gość gość
No wlasnie

Gość gość
Hehe nie w kazdy weekend tylko pije, czesto jestem u mamy i jej pomagam w domu. Wszystkie moje przyjaciolki i znajome maja mezow juz i dzieci, wiec rzadko maja czas na jakies spotkanie. Mezczyzni w moim wieku tez juz z reguly jak nie zonaci, to zareczeni. Nie to, ze nic nie mam do zaoferowania, ale znam realia i facetow. Mam 31 lat, troszkę za chuda jestem, bo duzo pracuje, w pracy jestem doceniana, kiedys mialam lepsza kobieca figure, dlugie lsniace wlosy i ogolnie bylam bardzo ladna. Wiadomo z wiekiem to sie zmienia, a nie ukrywam ze przezylam bardzo to, co mnie spotkalo i to tez pewnie sie przyczynilo. Marzylam kiedys o rodzinie i dzieciach, a teraz marze zeby juz byl poniedzialek. Dziekuje za slowa, podnoszace na duchu. Sciskam was bardzo za to. :)

Gość gość
Napewno wszystko bedzie dobrze. Zregenerujesz sie i zycze Ci wspaniałego faceta i zebys wrocila do formy

Gość gość
Też Ci życzę jak najlepiej,może los jeszcze się odwróci ;)

Gość gość
gość dziś Hehe nie w kazdy weekend tylko pije, czesto jestem u mamy i jej pomagam w domu. Wszystkie moje przyjaciolki i znajome maja mezow juz i dzieci, wiec rzadko maja czas na jakies spotkanie. Mezczyzni w moim wieku tez juz z reguly jak nie zonaci, to zareczeni. Nie to, ze nic nie mam do zaoferowania, ale znam realia i facetow. Mam 31 lat x 31 lat i mówisz że stara?, daj spokój. Dopiero wszystko przed Tobą. Jak chcesz to się z Tobą ożenie :-) . Dużo bym dał aby poznać jakąś fajną kobiete taką sporo po 30stce i jestem wolny :-)

Gość gość
Nie dla psa kiełbasa.

Gość gość
Hehe to podaj jakis namiar na siebie, mozemy przynajmniej pogadac :)

Gość gość
śledzę kafe jakiś czas i nie sądze że tutaj są normalne kobiety. Wolę poznać w realu ale nie tutaj.

Gość gość
Dokładnie, kafeterianki to żeński upadek.

Gość gość
Ja nie powiedzialam, ze jestem normalna, ani ze chce kogos poznawac. :D tak sobie napisalam, ale jak widac sa tu jeszcze ludzie, ktorzy potrafia byc mili :)

Gość gość
W realu mozesz trafic na gorsza :) i tego ci zycze ceaniaczku pomiocie :) plyn na real szukac szczescia ;) i nie wracaj :) widac zes zdesperowany skoro tu siedzisz , wstan z tego krzesła , unies d**e bo juz bebzol ci fiuta zaslania :):) Obrona autorki i pozdrowienia dla autorki :):)

Gość gość Inny
Zamiast pocieszyć kobietę to jej jeszcze dosrywaja...masakra z tymi prawiczkami.

Gość gość
Autorko zawsze trol sie znajdzie wszedzie , ale zawsze pisz jak bedzie ci zle :) urode na nowo wydobedziesz, milosc tez bedzie nowa. Analizowanie troche niszczy nam psychike, spraw by twoje piekne wlosy znow nabrały blasku :) dobrze robia cwiczenia, nawet te w domu na podlodze- podnoszą na duchu. Zazdroszcze szczuplosc****eknych wlosow urody i wolnych sobót i niedziel :) no i tego szlafroka. Podnies sie, spraw sama by ratowac swoje serce i urode :)

Gość gość
Na kafe zawsze kurwy sie znajda ktore chca zdolowac, to takie najgorsze menty i trzeba im współczuć tylko

Gość gość
Ja mam 35 lat córeczkę i też jestem sama :(

Gość gość
Dziekuje postaram sie cos zrobic. Gosciu, usciskaj coreczke. Co sie stalo ze zostalas sama ? Jesli nie chcesz to nie pisz. Pozdrawiam Was :)

Gość gość
Ja jestem kolo 40, sama z corka . Rozwod z winy jego.