Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was leczył sie z depresji tutaj ?

Polecane posty

Gość gość

Centrum Neuropsychiatrii NEUROMED   3,35 opinii z Google Poradnia Adres: Białowieska 74A, Wrocław Telefon: 71 350 17 80 Godziny otwarcia: Dziś zamknięte Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Gość gość
Ten gość co trzyma biednego Aresa na krowim łańcuchu.

Gość gość Nieznan09
Jego powinno się trzymać na lancuchu..

Gość gość
Weź mnie nie dołuj przez twoje wpisy mi się pogarsza niszczysz mi hejterze psychikę miażdżysz mnie przez twoje wpisy od miesięcy ty mnie zniszczyłeś ty mnie dołujesz nękasz gnębisz obrażasz wyzywasz co ja tobie zrobiłem? Jeśli mi się bardziej pogorszy to cie oskarze o gnębienie znieważenie i nękanie oraz za mowe nienawiści

Gość gość
PS i zrozum że to nie ja zapinam psa na łańcuch bo nie jestem jedynym domownikiem ps nikt się nigdy nad nim nie znęcał i nie znęca zrozum że pies ma wode budę jedzenie a przez większość dnia codziennie biega luzem ps to nie ja go zapinam ps on jest zapięty tylko gdy brama jest otwarta ale codziennie przez większość dnia pies biega luzem

Gość gość Nieznany09
Ci co znęcają się nad zwierzetami niech zdychaja w cierpieniach :classic_cool:

Gość gość
czytałeś powyzszy komentarz że nikt sie nie znęca hejterze? umiesz czytać ze zrozumieniem??? ps wiesz że hejt i znecanie sie psychicznie co ty robisz to przestępstwo? zobacz Mowa nienawiści w Internecie będzie ostro ścigana. Czego dokładnie ... gadzetomania.pl/4530,mowa-nienawisci-w-internecie-bedzie-ostro-scigana-czego-dok... Popularna definicja głosi, że mowa nienawiści (samo pojęcie jest kalką hate ... byłoby łatwiej ustalić, co jest czym i jaka powinna za to przysługiwać kara.

Gość gość
Jeśli sądzicie, że w Sieci możecie bezkarnie powiedzieć wszystko, to się mylicie. W polskim Kodeksie karnym są przepisy, zabraniające mowy nienawiści. Tyle że do tej pory internautów masowo nie ścigano. Ale to ma się zmienić w najbliższym czasie. O tym, że polskie fora internetowe to ściek, a internauci uważają, iż mogą bezkarnie obrazić każdego, naczytałam się w prasie w ciągu ostatnich lat bardzo dużo. I

Gość gość Nieznany09
Nie jestem hejterem,spostrzegaj z kim piszesz chora istoto ;)

Gość gość
przez was takie rzeczy sie dzieją Chciała popełnić samobójstwo przez złośliwe komentarze w sieci ... wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Chciala-popelnic-samobojstwo-przez-zlosliwe-komen... 09.06.2014 - Bezmyślne komentarze w internecie atakujące drugą osobę mogą mieć tragiczne skutki. 23-letnia mieszkanka Katowic po przeczytaniu tzw.