Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego  to ja

Zawracał mi głowę a potem się dowiedziałam ze on jest gejem.

Polecane posty

Gość dlaczego  to ja

Myślał, że stworzy ze mną związek taki dla picu ale się nie udało bo inni mnie ostrzegli, że on może być gejem. Wydawało mi się, że mnie kocha a on tylko tak udawał. Lubił mnie ale to wszystko. Tylko dlaczego chciał mnie tak skrzywdzić. Nie mogę sobie z tym poradzić, ciągle zadaje sobie to pytanie dlaczego?

Gość gość
bo sie napatoczylas byłaś podatna. i tyle

Gość dlaczego to ja
Bo się napatoczyłam, co masz myśli? Ja go nie podrywałam tylko on mnie.

Gość gość
"ale się nie udało bo inni mnie ostrzegli" Jacy inni cię ostrzegli ? Kim są dla ciebie inni ? Masz pewność, że tylko lubił ? A co ty czułaś, czujesz ? Pytań mnóstwo, a co on na to ? Nie powiedziałaś, pewnie nie wiesz ?

Gość dlaczego to ja
On powiedział, że tak już ma. Raz ma potrzebę być z kobietą a raz z mężczyzną. O tym, że czasem spotyka się z mężczyzną nikomu nie mówi bo by życia w pracy nie miał. Inni się domyslaja bo nigdy nie był w długim związku z kobietą. A wogole to szkoda gadać jakie teraz swiry chodzą po świecie.

Gość gość
I od tego należało zacząć ! A skoro tobie o tym powiedział, to po jaką cholerę ten temat ? Teraz sam czuję się jak świr :( Zadowolona ?

Gość gość
Jak z kobietą i facetem może to jest biseksualny, a nie gej, tępaku.

Gość dlaczego to ja
Która kobieta chciałaby być w związku z facetem.który od czasu do czasu ma seks z kolega i to ukrywa. Na zewnątrz związek ze mną żeby nikt nic nie podejrzewał. Czy wy normalni jesteście. Powiedział mi bo go postawiłam po ścianą, jesteśmy przyjaciółmi, ufa mi ale nie mógł tak od razu.

Gość dlaczego to ja
Nie wiem czy z kobietą może bo jakoś mnie do łóżka nie ciągnął za bardzo. Nie wiem jak miałby nasz związek wyglądać. Ludzie niektórzy to tylko na leczenie się nadają.

Gość gość
Nie gej a BISEX gej nie ma potrzeb z kobietą ! Prawdziwego geja brzydzisz -gdy dostaniesz okresu to on sie pożyga :O

Gość gość
"Ludzie niektórzy to tylko na leczenie się nadają" ????????????? "Powiedział mi bo go postawiłam po ścianą, jesteśmy przyjaciółmi, ufa mi ale nie mógł tak od razu" Jesteście przyjaciółmi ??? Jeśli jesteście "przyjaciółmi" , to po jaki hooj rozdmuchujesz to ? I czego właściwie oczekujesz ? Przecież napisałaś "Tylko dlaczego chciał mnie tak skrzywdzić. Nie mogę sobie z tym poradzić" ?? A może nie ty to napisałaś ??

Gość dlaczego to ja
Jesteśmy przyjaciółmi -jemu się tak wydaje. Ja nie wiem czy można się przyjaźnie z taką szuja. Jak można tak kogoś perfidnie oszukiwać. Stworzyć fikcyjny związek z atrakcyjną kobietą taki na pokaz dla ludzi a na boku spotykać się z facetem. Jaka to trzeba być świnia żeby tak kłamać i oszukiwać. Ja nie mogłabym tak grać i w żywe oczy kłamać. Przyznał się a co miał zrobić. Juz i tak częściowo się wygadał, że kobiety go męczą i długo z żadną nie wytrzyma itd itd. Juz z rozmowy wynikało to po jakimś czasie wiec pasowało mi to co inni mówili o nim.