Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój nażeczony chyba mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku z mężczyzną już od 4lat było wszystko piękne razem spędzaliśmy dużo czasu rozmawialiśmy o wszystkim byliśmy jak przyjaciele. Ale od jakiegoś czasu wszystko prysnelo jak bańka mydlana. Mój instynkt kobiecy podpowiada mi że jestem zdradzana . Pierwsze oznaki zaczęły pojawiać się od kąd zaczął wychodzić częściej z domu wyjeżdżał po za miasto do kolegów pił nie wracał na noc. I tak od 3tyg ostatnio dzwoniąc do niego z zapytaniem gdzie jest słyszałam w tle rozmowę z jakąś dziewczyną (idiota się nie rozłączył) słyszłam jak jej prawił kompelmety i zwierzali się . Ciągle usuwa wiadomości na FB a w chodząc w historię widziałam że usuwane były wiadomości od tej dziewczyny z którą rozmawiał . Cały czas kłamie żę idzie do pracy a tak naprawdę jedzie po za miasto tam gdzie jest ta dziewczyna (mieszka na jednym osiedlu gdzie on sie wychowywał) Nie wiem co mam robić próbowałam z nim rozmawiać ale on ciągle mnie zwodzi twierdząc że popadam w paranoję i że go nic z nią nie łączy . A ostatnio dowiedziałam się od jego kolegi że Dawid(mój partner) piję i tak się zachowuję bo spotkał na osiedlu byłą dziewczynę w której był bardzo zakochany. Jak się jeszcze o tym dowiedziałam to serce mi krwawiło. Kobiety co mam robić bo powoli nie daję sobię z tym rady nie mogę się skupić na sobię ani na pracy.

Gość gość
Może odejść?

Gość gość
Tak juz od paru dni o tym myślę . Bo nie wytrzymam tych nerwów tego zastanawiania się co robi z kim gdzie . To ja w pracy charuje żeby było dobrze żeby odłożyć na coś a on to wszystko olewa

Gość gość
A on nie charuje?

Gość gość
Ortografia

Gość gość
Nie posraj się

Gość gość
Na rozwodnikach tez wkleilas to ,tylko byków ortograficznych chyba jakos więcej. I to żaden narzeczony tylko facet z którym mieszkasz i nazywasz go partner (vide Rozwodnicy.Po co tam piszesz jak tam tylko eks/wdowcy/rozwodnicy?).

Gość gość
A co zabronisz mi jak będę chciała to i dodam post na kuchnia itp. Widzę że ty lepiej wiesz czy ja jestem jego narzeczona czy partnerka .

Gość gość
Ani partnerka,ani narzeczona !

Gość gość
Facet który pije to choćby nie miał na boku żadnej innej dziewczyny to i tak nie chciała bym z takim mieć do czynienia bo to żadne dobre perspektywy na przyszłość.

Gość gość
Co za roznica jak sie nazwiesz-partnerka czy narzeczona.Facet ktory pije,na noc nie wraca,zdradza to ktoś od kogo się odchodzi,czaisz?

Gość gość
Nie toleruję błędów ortograficznych ! Ani interpunkcyjnych !

Gość gość
To idź i się zabij jak nie tolerujesz błędów ortograficznych oraz interpunkcyjnych!! Czaisz?!

Gość gość
Z powodu nietolerancji na cos/kogos od razu się zabijać ? no też coś.

Gość gość
,a stylistyczne torelujesz...i literuwki?

Gość gość
Nie, nie CZAJĘ !

Gość gość
stylistycznych i literówek, też nie toleruję !!!

Gość gość
to wiedze ze jestes perefenkcyjna

Gość gość
O matko jaka patologia! Zamilcz i jak nie masz już nic do powiedzenia to dowodzenia

Gość gość
wolalbym do osłuchania

Gość gość
już zamilczam, "to dowodzenia" ;)

Gość gość
1) Dbaj o wygląd, tzn.: noś ponętne sukienki przy nim, choćby co jakiś czas+ make up+ ładny zapach+ dobra fryzurka/uczesanie coś. 2) Tak dobrze ubrana pójdź sobie gdzieś bez niego, ale między ludzi. Raz na jakiś czas. 3) Spraw sobie korzystny strój i zapisz się na aerobik. 4) Generalnie: make up+ włosy.

Gość gość
cd.: jak jesteś tak ponętnie ubrana (strój na aerobik obcisły/ kiecka między ludźmi, cokolwiek), niech koleżanka zrobi Ci fotkę i wyślij mu mms-em. Tylko niech będzie widać dekolt!:D

Gość gość
19:26: pomogłam?

Gość gość
"cd.: jak jesteś tak ponętnie ubrana" , to noś się tak już do końca życia, inaczej on stwierdzi, żeś nie ta kobieta, którą poznał i pokochał ! ;)

Gość gość
Nie dziwię mu się. W końcu ma żonę, która robi błędy ortograficzne.

Gość gość
Dzięki pomogłaś

Gość gość
A nie, jego żona błędów nie robi, natomiast kochance zdarza się to nagminnie ;) Nie widać ?

Gość gość
Przypodobywac sie zdradzaczowi,by zwrocil uwage na autorkę?! A nie prosciej odejść gdy nic prawnie ich jeszcze nie laczy i tak wlasnie dbac o siebie ? dla siebie samej a nie dla jakiegos gostka niewartego uczuć?