Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój nażeczony chyba mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość
Dlatego piszę do was o konkretne rady no ale cóż prócz głupich docinek o mojej pisowni i pocisków na moją ortografię nic innego nie otrzymałam żadnej cennej rady. Przykre

Gość gość
Ja Ci dam Autorko cenną radę. Nigdy nie zamieszkuj z mężczyzną dopóki się z Tobą nie ożeni! Jesteś z nim 4 lata ( tyle mieszkacie?)- miał Cię od początku w łóżku "na wyciągnięcie ręki", zdobył to co chcial i nie dziw się, że już ogląda się za innymi. Faceci to "zdobywcy". Jak się im daje już na starcie wszystko to o co chcieliby "zawalczyć"- to efekt jest taki jak tu opisałaś. Następnym jego krokiem będzie to, że cię zostawi. Przykro, że tak napisałam ale dziewczyny- jesteście dzisiaj "za łatwe" dla facetów a faceci nie znoszą "łatwizny"! O czywiście seks- tak ( ale nie zawsze, kiedy On tego chce !) i podstawowa zasada: dopoki nie jest Twoim mężem- po randce- nawet tej najbardziej namiętnej- buzi- buzi- i niech każde wraca do swojego mieszkania.

Gość gość
22'14,ale jakie rady gdy ktoś zdradza,nie wraca na noce,popija? Odchodzi sie nim on to zrobi,bo wtedy jeszcze bardziej spadnie twoje i tak już zachwiane poczucie wartości. Łączy cie tylko mieszkanie-czyje? jesli jego wyprowadzasz sie ty.Jesli twoje-walizki pakujesz i wystawiasz. Jeśli wynajmowane-wyprowadzasz się ty i zrywasz kontakt .Definitywnie.

Gość gość
22'14,jestes niesprawiedliwa,bo rady dostalas.Dlaczego ci więc przykro?nie potrafisz wyciągać wniosków i byc też wobec siebie krytyczna?to też potrzebna cecha umieć przyjać krytykę a nie mówic,że to przykre. A bledy rzeczywiście robisz co krok,i te ortograficzne i te gramatyczne (docinkÓW) choćby w ost.twoim poście.

Gość gość
Nikt ci nie da autorko złotego środka... Jesli rzeczywiście on znów zajął się swoja byłą, to pomyśl sbie że on ma głęboko w poważaniu to jak Ty sie z tym czujesz, ze ci cięzko itd... jesteś zgory na przegranej pozycji... jesli masz siłe i potrafisz pozostaje ci tylko zająć sie sobą i przeczekać licząć ze sie opmaięta i bedzie z tobą... Olać i czekać co sie stanie... Nie analizować, nie kombinować tylko zając czas i mysli czym innym... Może sie opamięta... Tylko jak nie bd Ci ciężej i bd miła żal do siebie , że czekałaś i pozwalałaś na to..

Gość gość
Przeczekiwanie to rozkladanie bólu na kawałki.Przyzwalanie na przyszlość do takich zdradzieckich działań i totalnego olewania relacji w związku. Moim zdaniem rada na przeczekanie,bo może on się opamieta (przestaje pić,wracać na noce,byc w kontakcie a nie telefon wyłączony,przestaje zdradzać) jest nieskuteczna i wyniszczająca. Pokochaj siebie,wzmocnij poczucie wartosci,wtedy zapewne przyciągniesz właściwą osobę-faceta.