Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

został tylko niesmak, a przecież Cię kochałam

Polecane posty

Gość gość

Kochałam Cię tak bardzo... Patrzę na Ciebie i zastanawiam się, gdzie ja miałam oczy? Jesteś siwy, brzydki, z brzuchem i garbaty, kłamiesz i dla wielu ludzi jesteś klaunem. Został tylko niesmak i radość, z tego, że odszedłeś i uwolniłeś mnie od swojej toksycznej osoby.

Gość gość
gdzie mialas oczy kobieto? lecialas na kase?

Gość gość
To nie do mnie nie jestem siwy brzydki i gruby. Tylko przystojny młody i szczupły.

Gość gość
nie jest bogaty, nic mi o tym nie wiadomo. ponadto nie lece na majatek. mam inne fetysze na ktore lece i to tylko ja o tym wiem :D ahahaha. no wlasnie gdzie.

Gość gość
jestem w sytuacji że identyczne słowa mogłabym napisac,no może oprócz jednego garbaty. A reszta identyko sytuacja.

Gość gość
Jak to się mówi, miłość jest ślepa.

Gość gość
Autorke nawet taki nie chciał :D

Gość gość
nistety jest slepa... tez wierzyłam w kazde słowo i zostałam po prostu perfidnie zamieniona na lepszy model... ale zyje choc mi ciezko i wierze ze jeszcze troche czasu i dojde do siebie i tez bd szczesliwa

Gość gość
Za to Wy wszystkie jesteście,idealne,piękne,pociągające,zadbane,bez celulitu,ect.Koń by się uśmiał :D

Gość gość
I tak by się uśmiał, zawsze się śmieje tak jak ja:D

Gość gość
Dobrze że ją kopnął w dupę jeśli ma o nim takie zdanie. Zdychaj poczwaro w boleściach.

Gość gość
gość wczoraj Dobrze że ją kopnął w d**ę jeśli ma o nim takie zdanie. Zdychaj poczwaro w boleściach. Ale jad z ciebie bije, aż bolą oczy. A co, ma rozpaczać po kres swoich dni po jakimś żałosnym typie? Miłość jest ślepa, ale zawsze przychodzi czas na refleksję.

Gość gośćut
Kochanie, nie zawsze dostajemy to czego byśmy chcieli, nie traktuj tego jak przegraną, no... chyba, że dla Ciebie była to tylko gra

Gość gość
"Jesteś siwy, brzydki, z brzuchem i garbaty, kłamiesz i dla wielu ludzi jesteś klaunem. " no cóż , jeśli tak było i jest, a ty twierdzisz, że go "kochałaś", to pewnie JEDYNIE tę dyndającą część ciała. :D Swoją drogą, autorko,osobiście, czuję do ciebie niesmak, że piszesz o tym w necie, że liczysz na to, że on nie będzie "siwy", "brzydki, z brzuchem i garbaty" , nie będzie "kłamał i dla wielu ludzi" nie będzie "klaunem" :D Ty po prostu chcesz odczarować rzeczywistość. A ona nie da się odczarować bowiem nagie FAKTY mówią co innego. Ponad to, w końcu wydawało ci się, że jesteś z nim nie tylko w łóżku, ale i w związku, więc daruj sobie te fekalia, bowiem je do niedawna jeszcze uwielbiałaś :D Wylazł z ciebie brak klasy :P

Gość gość
siódmej klasy

Gość gość
Suche fakty są najlepsze.