Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za malo dalam w koperte?, nie odzywa sie

Polecane posty

Gość gość

W lipcu mialam wesele dalszej kuzynki. Bylam sama z malym dzieciem. Jako prezent dalam 200 zl i alkohol. Problen jest taki ze od lipca kuzynka sie praktycznie nie odzywa, nie zaprasza ani sama nie przyjezdza co wczesniej sie nie zdarzalo.bylam u niej dwa razy to niby normalnie rozmawialysmy ale to nie to samo co wczesniej.zastanawiam sie czy powodem moglobyc to ze dalam 200zl? Na wiecej nie moglam sobie pozwolic.jak myslicie?

Gość gość
mi się wydaje że prezent okno chyba że zarabiasz powyżej 5tyś. to powinnaś dać z 500zł może ma problemy albo jest chora czasem ludzie potrzebują mniejszy kontakt z otoczeniem

Gość gość
raz jak szłam sama do koleżanki to dałam 250 zł i nie uważam, ze dałam za mało. No heloł ile niby trzeba dać, żeby było dobrze

Chyba że kuzynka miała wesele w Pałacu Domaniowskim http://palacdomaniowski.pl/wesele-w-palacu gdzie ceny zaczynają się od 209 zł za osobę,to taka kwota w kopercie rzeczywiście mogła się wydawać kiepska ;) Wszystko zależy od osobistej sytuacji materialnej danej osoby,ale co zrobić takie czasy nastały "że liczy się kasa"... Może ją po prostu jakoś spróbuj zagadnąć?