Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieplanowane love story ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o poradę nie zdeptanie .jestem mezatka i mam dzieci nie śpimy razem juz dawno chciałam odejść ale wiadomo dzieci to dla nich zostałam .i stało się nieplanowalam tego ale poznałam mężczyznę spędziliśmy bardzo mało czasu chemia jest ogromna zakochał się a ja ?no właśnie boje się mu powiedzieć ze tak naprawdę ja nie jestem wolna tak jak on . Nie jestem pewna tego uczucia jest mi z nim cudownie boje się ze zaciągnie mnie tymi pieknymi słowami do łóżka bo wiem ze są granice i wstrzymuję się niewiem jak długo jeszcze .jak to rozegrać powiedzieć mu o dzieciach o nieudanej mezatce pewnie nieuwierzy bo to taki standard :((( ucieknie ???? ma cudowny charakter nie jest piękny z wyglądu ale ma to coś w sobie a może poprostu sama sobie pokolorowalam :(((

Gość gość
Zależy czego chce jak przeleciec to uciekaj

Gość gość
Autorko- może ten facet chce tylko romansu? Nie ryzykuj swojego małżeństwa- bo niczego nie zyskasz- a stracisz wszystko. Chwila przyjemności w łóżku nie jest tego warta. Pozdrawiam.

Gość gość
z pamietnika prostytutki...

Gość gość
a ja cię rozumiem autorko. z moim narzeczonym tez prawie wcale nie sypiamy. uważam, ze bądz fair wobec swojego męża i póki co nie sypiaj z nim. powinnaś najpierw mu powiedzieć o swojej sytuacji życiowej. od tego zalezy jakim jest facetem. jeśli serio sie w tobie zakochał, z pewnością bedzie zawiedziony i będzie potrzebował czasu na przemyślenie sensu trwania w tej relacji. ale jeśli faktycznie cię kocha, wróci i bedzie czekał :) najpierw powiedz mu o swoich uczuciach, później o rodzinie. następnie możesz zacząc sie martwić bądź być szczęśliwa z kim innym.

Gość gość
nie jest to pamiętnik prostytutki to normalne zyciowe zdarzenie nie zaciagnal mnie do łozka calowalismy się a takie cos nie uważam się za prostytutke 22.07 widzisz narzeczony to jeszcze masz wile innych wyborow ja już nie mam rozumię to i dlatego zle się czuje z tymi emocjami strasznie . chciałabym mu powiedzieć prawde ale jest tak pięknie te czule slowka które tak dawno nie słyszałam od meza to takie smutne 21.31 wiem ze nie powinnam ryzykować dlatego jestem bardzo ostrozna Kocham dzieci ponad wszytsko a one potrzebują ojca już nieraz widzialy jak plakalam ale przysiega to przysiega ;(

Gość gość
23:44"kocham dzieci ponad wszytsko a one potrzebują ojca już nieraz widziały jak płakałam ale przysiega to przysiega ;( " XXXXXXX Po co zatem nadal spotykasz się z tym facetem, całujecie się.... celowo rozkochujesz go w sobie- "łamiesz mu serce". Jesli twierdzisz, że kochasz dzieci i "przysięga to przysięga"- wracaj do męża, zdobądź się na szczerą rozmowe z nim i spróbujcie oboje uzdrowić Wasze relacje. A tego faceta zostaw w spokoju, nie kuś go, nie "rób mu głowy" i nie łam mu serca!!! Pozdrawiam.

Gość gość
Autorko- ile masz lat? W jakim wieku jest Twój mąż, dzieci i w jakim wieku jest ten facet, z którym się spotykasz?

Gość gość
Co ma być to będzie. Pomysl, nie spiesz się. Jesli jestes nieszczesliwa to uciekaj z tego małżeństwa tylko nie wchodź zbyt szybko w nowy związek.

Gość gość
Dzieci 9/8l. maz 38 mężczyzna z love story 39.kreca mnie starsi .dzisiaj mi napisał o jego preferencjach i ze chce być blisko mnie ciągle i abyśmy wzięli wolne chce ewidetnie wiadomo co.nie spotykam się z nim mamy za sobą 1 spotkanie :(((