Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

no pieknie zostałam zmuszona żeby iść na wesele

Polecane posty

dobra więc bede siedziała przy stole jak kołek, z telefonem w ręku pisząc na kafeterii i ze łzami w oczach. spoko rodzina chce mnie tak upokorzyć proszę bardzo :)

inaczej sobie tego nie wyobrażam, bo nie będę skakać na parkiecie jak jakaś dzikuska i świrować jak to bardzo zajebista zabawa :D

Ale dlaczego nie chcesz sie trochę pobawić i potańczyć do pewnie obciachowej muzyki? :D

dobra prawik, to ubierz tą gloniastą, akontynentalną bluzę z kapturem i zapuść trochę włosy, tak jak na takim zdjęciu kiedyś miałeś (to była FOTA JAK SIEDZĘ SE W PRACY czy coś takiego).

Nie chcę, naprawdę nie chce. To moja osobista sprawa. Chociaż jakby prawik ze mną poszedł.... co chwila byłoby selfie do oceny na kafeterii, może i by wódkę wygrał to by dziadkowi albo ojcu zawiózł

Gość vvszechwiedzący
GGGB i Studzia może jakiś trójkąt ze mną? jako grę wstępną wy zapoznajecie się ze swoimi rewirami a ja czekam na bodziec usztywniający...

No to nie idź.przecież siłą Cię tam nie zaciągną.;)

dodam, że te wesele rodziny naprawdę na poziomie :classic_cool: Moon, to też chodź. Albo chodzcie wszyscy, banda przygłupów z kafeterii opanowałaby te wesele, że wszyscy goście by pouciekali. :D

Na poziomie, ale będzie alko?:classic_cool: Bo rok temu byłam na weselu jakiś abstynentów.:O

Gość vvszwchwiedzący
ja to bym tylko sobie wszedł pod stół panny młodej i sobie oglądał małe co nie co po

vvszechwiedzący dziś polecam inny wariant-Ty + prawik i Grzesiu Kotarba.;) Nie wiem jak prawik, ale ten drugi zawsze jest chętny.;)

Studzia dziś O, jak na poziomie to w sam raz dla mnie. :classic_cool: A ich nie zapraszaj, bo popeliny narobią! :D Wystarczy, że ja będę. :D Kiedy odbędzie się to wesele? :classic_cool:

vvszechwiedzący dziś Napisz. :classic_cool: grzegorz35katowice@gmail.com

Gość vvszechwiedzący
już jednego blondyna udobruchałem teraz chce ciebie i studzie :*

moon już widzę jak na tym weselu odpalasz prezentację multimedialną i pokazujesz slajdy ze screenami z moich tematów z kafeterii z szerokim omówieniem, a takze tłumaczysz towarzystwu dlaczego to Ty mi towarzysz a nie mój ex. :D

Studzia dziś Z tego co mi wiadomo (ale jak sama wiesz, mam mocno nieaktualne informacje) to Twoja rodzina nie jest świadoma istnienia tego faceta. Dawno, dawno temu nawet rodzicom wstydziłaś się tego grzyba przedstawić, więc skąd mieliby o nim wiedzieć? :D O slajdach ze screenami możesz zapomnieć. :D Mnie też jest wstyd - za wszystko co tu zostawiłem przez te kilka lat i zapewniam, że nie wystawiałbym nas na wyszydzenie. :D

Gość gość
@21:18 za anule tez ?;D

Anulka sama się za siebie wstydzi.:classic_cool: Przegięliśmy w pewnym momencie, nie interesujcie się zresztą. :classic_cool: Wiedzcie tylko, że wciąż się kochamy. ❤️