Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn. Bez głupich hejtów.

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy spotykam się z pewnym mężczyzną, któremu się podobałam od kilkunastu lat. Gdy dochodzi do sytuacji intymnej i jesteśmy sam na sam jemu nie staje...Jestem atrakcyjną kobietą (wg opinii mężczyzn) i mam powodzenie. On mi mówi, że w ogóle bał się do mnie zagadać a teraz w takiej sytuacji tłumaczy się stresem i jak twierdzi - boi się mnie. Mam pytanie. Czy naprawdę jest tak, że jak jakaś kobieta Wam się mega podoba, to czasem jest tak, że ze stresu Wam nie stanie? Bo ja myślę sobie, że go nie podniecam a wymyśla bajki, żeby mnie nie stracić. Proszę o poważne odpowiedzi, gdyż naprawdę mam mętlik w głowie z tego powodu i zastanawiam się, czy nie zakończyć tej relacji, bo ja to odbieram tak, że się mnie brzydzi i go nie podniecam.

Gość gość
ej mozliwe, mi jak sie facet podoba to serce mi staje. dlatego wycofuje sie za wczasu z takich rzeczy bo boje sie zawalu a juz jakbym miala z takim w lozku wyladowac to na bank byloby to po 1l melisy a i tak z sercem cos niedobrego by sie dzialo/ bo normalnie mam 14 dodatkowych pobudzen tylko nie pamietam czy pochodzenia komorowego czy poza. ciezkie/ trzeba sobie w naszym przypadku brac brzydkich/srednich ludzi do ktorych bedzie sie podchodzic na luzie/bez stresu/

Gość gość
czesc no ja tak nie mam, mi na widok sexy laski staje, o co dopiero jakby była sytuacja intymna, a mam 31 lat. dziś na miescie mi stanął (mówie poważnie, chodź mam żone- ale to fizjologia nic nie poradzę) na widok z******t laski była ubrana w krótkie obcisłe spodenki tak ze az cipka się odznaczała, szpilki otwarte- było widać zadbane pazurki i fajny biust i bardzo ładna z twarzy.

Gość gość
Mój zawsze staje na widok nagiej kobiety i cipki, nieważne czy stres, czy nie. To jest raczej coś z nim, niech spróbuje się leczyć, a jak nie, to się dobrze zastanów, bo możesz mieć do końca życia seks tylko jak go nafaszerujesz viagrą, itp.

Gość gość
Mam 46 lat i cholerka cały czas stoi nie chce opaść.

Gość gość
Nie wiem do końca jak jest z facetami, bo jestem kobietą, ale kiedy wyladowalam z facetem w łóżku, który mnie mega kręcił to jak zawsze byłam strasznie mokra nawet na sam jego widok to w łóżku sucho... po czasie stres opadł i już było ok więc z tym Twoim facetem może być podobnie ;) postaraj się jakoś przyzwyczaić go do siebie

Gość gość
To czy staje facetowi czy dziewczyna ma ochotę zależy również od sytuacji i nastroju. Czasem przytulnie wystarczy a czasami jest problem przy lodzie by stanął lub u dziewczyny przy minetce nie ma ochoty.

Gość gość
Źle to odbierasz. On się ciebie nie brzydzi i na pewno go podniecasz. Rzeczywiście może to być stres i może się czegoś bać. Może stresuje się, że nie będzie ci z nim dobrze lub ma przykre doświadczenia z przeszłości. Według mnie najważniejsza jest szczera rozmowa i budowanie zaufania. Nie naciskaj go i bądź wyrozumiała. Jeśli mimo tego problem nie zniknie dobrym pomysłem może być poszukanie porady u seksuologa.

Gość gość
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Rozmawiałam z Nim i powiedział, że nie może uwierzyć, że zwróciłam na Niego uwagę i że cały czas się mnie boi.

Gość gość
Mi kiedyś nie stanął ale to po 40 godzinach bez snu. Weź go do buzi wtedy stanie naprwno.

Gość podniecony_40
mnie zawsze stoi na widok nagiego kobiecego ciala: cipki, pupy, piersi, ale faktycznie moze on az tak sie stresuje, mnie na pewno stres przeszedlby gdy opadłyby majtki kobiety, wtedy wiadomo twierdza zdobyta nie ma sie czego wstydzic ani stresowac

Gość gość
to możliwe, jeśli on bardzo się stresuje. ja mam nawet podobnie bo ostatnio próbuję powoli zbliżyć się do pewnej panny - która wzbudziła u mnie takie uczucia o jakie się już nawet nie podejrzewałem (że mogę na widok dziewczyny czuć taką niesamowitą słodycz rozlewającą się po sercu) ale - o ile w kontaktach z kobietami nigdy nie mam żadnego problemu - to przy Niej nawet się czerwienię. nie wiem jak byłoby w sytuacji intymnej, mam nadzieję że stres szybko by uleciał i ustąpił podnieceniu - ale myślę, że twój facet powinien przed randką zażyć niebieską tabletkę a z czasem jak stres minie i się do siebie zbliżycie to już nie będzie potrzebne

Gość ssis
jeśli należysz do kobiet ognistych (ja niestety takiej nie miałem okazji poznać) to daj sobie spokój z impotentem. w takim przypadku taki związek to strata czasu

ja też mam faceta któremu nie staje , i co mam poradzić , dlatego łapię go za pytę cęgami i ciągne z całej siły i potem go po pysku walę z pytaniem staje ci czy nie ?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!

Gość gość
P****aba jestes.

To raczej pytanie jakie ma doświadczenie w tych sprawach. Kiedyś takie sytuacje bywały stresujące i to może wpływać na "wynik". Teraz raczej trudno mi sobie wyobrazić, żeby nie stanął mi przy atrakcyjnej kobiecie. Może zacznijcie od pieszczot, które Ty mu dasz, to się "odblokuje".

Gość gość
Ja facetowi nie staję to lup mu Long Mena i od razu stanie na wysokości zadania.

Gość gość
Miałem okazję stosować log mena i byłem bardzo zadowolony z jego działania. Ja w ulotce po 30 minutach...fajne mrowienie i super wzwód.

Gość gość
Dla mnie stoi cały czas, nawet jak śpie a mam już 34 lata

Gość gość
Tak to prawda. Jak mialem swoj pierwszy raz, nie stanal mi. Przed oczami mialem duzo starsza i doswiadczona zmyslowa kobiete, o piersiach jak melony. Bylem wowczas cholernie napalony, mozecie sobie wyobrazic, jak to prawiczek. Mieszanka duzego podniecenia, a jednoczesnie stresu ze nie wypali, ze sie skompromituje spowodowala ze mi nie stanal. Pozniej juz nie mialem takich problemow, niezaleznie czy ladowalem w lozku z seksbomba czy nie. Nie mniej jednak przypuszczam, ze taki mechanizm jest powszechny u mezczyzn. Meskie ego, za wszelka cene chce zaimponowac kobiecie i ja posiasc. Dlatego nie dopuszcza kompromitacji czy jakis uchybien. Stad stres.

Gość gość
nie sądzę aby powodem było brzydzenie się skoro próbuje nawiązywać takie kontakty a ty jesteś seksi . Faktycznie tak duży stres albo obawa, że może "nie sprostać" mogą powodować tego typu zaburzenia. Być może, o czym nie wiesz, cierpi na przedwczesny wytrysk i boi się, że za szybko skończy i skompromituje się w twoich oczach. Musisz przemyśleć, czy jest to osoba, którą kochasz czy partner tylko do seksu. Jeśli ci na nim zależy porozmawiaj. Jeśli partner tylko do seksu to pewnie tracisz czas.