Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już jesień

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj ...odczuwam jesień z chwilą gdy dzień robi się krótszy a słońce więźnie w koronach dużego drzewa które rośnie przy moim domu... x Ile koron może mieć jedno drzewo? Jakiś mutant?

Gość gość
to taka metafora

Gość gość
Nie, błąd rzeczowy i językowy. Drzewo ma jedną koronę.

Lato niestety się skończyło. Przyszła szara, bura i ponura jesień. Temperatury niższe, coraz więcej deszczu. Musimy się przyzwyczaić, że teraz wychodząc z domu zakładamy kurtkę czapkę oraz szalik. Naszym zadaniem jest zadbanie o swoją zimową odzież i obuwie. Dobrze będzie, jeżeli pomyślimy także o swoim samochodzie. Oprócz rzeczy tak oczywistych jak zmiana opon na zimowe i płynu do spryskiwacza, na taki, który jest dostosowany do niskich temperatur, powinniśmy zadbać o tak podstawowy element jak skrobaczka do szyb. W szczególności, jeżeli nie mamy możliwośc***arkowania w garażu, tylko nasze autko stoi pod chmurką. Wrzesień to miesiąc, gdzie już pomału pojawiają się pierwsze przymrozki. Rano każdemu się spieszy i nie zawsze ma czas aby czekać, aż nasza wentylacja odpowiednio rozgrzeje lód na szybach i umożliwi nam jazdę. Ale powstaje pytanie, który skrobak do szyb wybrać, aby ich nie rysował i był w miarę możliwości stabilny. Polecam dwa modele. Pierwszy z nich znajduje się na stronie: http://www.cozacena.pl/skrobak-do-szyb-sk03g-06108,1457. Jest mały, więc zmieści się do każdego schowka. Nie wiem, czy kolor jest jakoś specjalnie istotny, ale podam go – żółty. Ten przedmiot ma kształt trójkąta. Kolejny skrobak zamawiałam z tej strony: http://www.cozacena.pl/skrobak-sk01-zwykly-z-raczka-05612b,1277. Jest nieco większy od poprzedniego i dodatkowo ma rączkę. Osobiście bardziej polecam ten skrobak z rączką, ponieważ łatwiej jest się nim posługiwać, szczególnie gdy mam założone rękawiczki. Warto już dziś pomyśleć o zimie i zamówić, któryś z wymienionych skrobaków. Nie pozwólmy, aby zima nas zaskoczyła. Swoje przedmioty zamawiałam ze strony www.cozacena.pl. Jest to portal bardzo uczciwy oraz dotrzymujący wcześniej określonych terminów przysyłki.

Gość gość
podobno spadnie snieg wikend :)

Lato niestety się skończyło. Wrzesień to miesiąc, gdzie już pomału pojawiają się pierwsze przymrozki. Rano każdemu się spieszy i nie zawsze ma czas aby czekać, aż nasza wentylacja odpowiednio rozgrzeje lód na szybach i umożliwi nam jazdę. Nie ma wyjścia, musimy zaopatrzyć się w skrobak do szyb. Który jest najlepszy? Bez wątpienia ten - http://www.cozacena.pl/skrobak-sk01-zwykly-z-raczka-05612b,1277. Jest mały, ma specjalną rączkę, która ułatwia nam pracę, szczególnie gdy mam założone rękawiczki. Jest wytrzymały i bardzo praktyczny. Bardzo gorąco go polecam. Zamawiajcie ze strony www.cozacena.pl.