Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

przyjaciel narzeczonego zdradza swoją dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

hej, jak w temacie. weszłam na czat mojej okolicy, by móc się komuś wyżalić z problemów. traktuję to jak wyznawanie na forum. napisał do mnie jakiś typ. od słowa do słowa skojarzyłam, ze prawdopodobnie jest to przyjaciel mojego faceta. sprawdziłam na jego fb wiek- zgadzał się. wiem, ze to prawdopodobnie on, ponieważ okolica opisana przez niego jest tuż przy mojej. dowiedziałam sie od niego, zezdarzyło mu się zdradzić swoją dziewczynę. nie było sypiania z innymi, natomiast macanie i całowanie, i owszem. chcial sie spotkać, ale odmówiłam. początkowo zgodziłam się, by móc wyłuskać od niego jak najwiecej informacji. teraz aby mieć pewność 100%, że to on, muszę swojego faceta podpytać o maila kolegi (również mi podał). oni pracują razem i wiem z opowieści mojego, że kolega zdradza notorycznie swoją dziewczynę, chodzi na d***** itd. nie poznałam jeszcze jego laski, ale umawiamy się od pewnego czasu na wspólne wyjście. wtedy prawdopodobnie ją spotkam. nie wiem czy udawać głupią, czy powiedzieć jej, że wiem o jego zdradach?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować