Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba za duzo jak na jedna osobe

Polecane posty

Gość gość

juz w wieku 20paru lat bylam po operacji tarczycy, obecnie mam niedoczynnosc, wypadaja mi wlosy,mam luszczyce , hemoroidy,nie tolerancje glutenu,chore jelita i watrobe,zwyrodnienie stawow,bola mnie tez kostki, plecy,nadgarstki, biodra.. te choroby to jakis koszmar...

Gość gość
chore jelita tzn?

Gość gość
To faktycznie ci twoi rodzice jakoś kiepsko cię zrobili musisz pójść do nich z zażaleniem A tak na poważnie to bardzo ci współczuję bo to rzeczywiście z tyloma chorobami to lekko się na pewno nie żyje, może spróbuj poszukać na to wszystko jakiś sposobów w internecie żeby sobie z tym radzić. Ja najczęściej jak mam jakieś problemy to leczę się ziołami i polecam ci taką książkę o ziołolecznictwie pod tytułem Apteka Pana Boga. Życzę ci wiele wytrwałości w leczeniu zwłaszcza przy obecnej służbie zdrowia która bardziej jest dla zdrowych niż dla chorych

Gość gość
Bardzo, bardzo Ci współczuję :( Nie wiem czy to Ci może pomóc, ale też mnie bolały wszystkie stawy i praktycznie WYLECZYŁAM SIĘ pijąc codziennie, od dłuzszego czasu, 3 szklanki mleka przed snem.

Gość gość
nie wiem, czy zaglądasz na to forum jeszcze, ale opisane objawy wyglądają na chorobę Leśniewskiego-Crohna