Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smieszy mnie narzekanie facetow...

Polecane posty

Gość gość

Smieszy mnie narzekanie facetow na to ,ze kobiety to materialistki. Lepiej by powiedzieli ze sa p....... i nie sa w stanie zdobyc kasy. I pisze to jako mezczyzna 29 latek zatrudniajacy w 2 swoich firmach 77 osob. Z procesu ewolucji wiemy ze mezczyzni patrzyli na kobiety majace szerokie biodra bo statystycznie bardziej zapewnialy przezycie potmstwu a kobiety patrzyly na bardziej zaradnych mezczyzn ktorzy potrafia przyniesc wiecej miesa do domu. Dzis nie ma miesa, jest kasa. A gadki o materializmie zostawiam dla nieudacznikow zyciowych...

Gość gość
chociaz jeden mądry na tym forum

Gość byznesmen z sukami haha
bogaty nie będzie wierny, na hooj jakiejś normalnej bogaty, no chyba tylko jak to suka i aby z niego zdzierać kase, ona go wykorzystuje za kase a on ją przez chwile za urode, po czym kopnie szmate w doope i znajdzie inną. A ty biznesmen z 77 pracownikami nigdy nie znajdziesz prawdziwego uczucia, bo chcesz je kupić a się nie da. Żałosna twoja egzystencja. Powodzenia ze szmatami co lecą na twoją kase, zabierz te suki wszystkie jak chcesz, nikomu one nie potrzebne.

Gość gość
hahah czekalem tylko na komentarz kogos zarabiajacego 1200 netto miesiecznie. Cala twa frustracja to ani ich ani moj poziom.

Gość gość
biznesmen z sukami - boli widok super laski po prawej w Mercedesie za 600 k zl gdy samemu robi sie zakupy w biedronce i ma desperatke?

To ile ktoś zarabia jest nieistotne. Ważne by potrafił zadbać o swoją kobietę i ewentualnie dzieci gdy się pojawią.

Gość gość
Fakt... To czy ktos mieszka w 40 m2 wielkiej plyty, czy w 800 m2 rezydencji z kortem tenisowym i basenem, czy jezdzi autobusem czy ma nowa S klase i Lambo, czy nosi Cassio czy Rolexa, czy pije wina za 10 zl czy za 2000 zl, czy podlega pod panstwowa sluzbe zdrowia i czeka 3 lata na operacje czy ma lux prywatna opiekie zdrowotna, czy jezdzi na wakacje do Bobowic swietokrzyskich czy do Monte Carlo, czy chodzi w szmatach za 5 zl czy ubiera sie w Versace, DG itp jest nie istotne... Boze dzieki ze jestem materialista i jestem bogaty.

gość dziś - Gdybyś miał to wszystko o czym mówisz to nigdy byś nie trafił na to forum. Pora skończyć chrzanić i zderzyć się z rzeczywistością.

Gość gość
Brawo Ty ! Poza tym wszystko ok..?

Gość gość
Ja tego nie mam - daze do tego ale i tak zarabiam ze swoich firm paredziesiat tys msc z aspiracja w rozwoju na cos znacznie wiekszego - ale dalem Ci przyklad moich celow. A ty ile zarabiasz?

Gość gość
to ze masz kase jest ok, zona doceni ale od kasy ważniejsze jest zdrowie i bardzo wazny jest seks- musisz zadowolić twoja kobiete. jak masz kase i dużego fiuta kobieta zadowolona, jak masz kase i małego fiuta kobieta pozornie szczesliwa i będzie marzyc o dużym fiucie i na pewno takiego dosiadzie( ja na kase nie narzekam, ale posowalem 2 kobiety wlasnie od bogatych męzów- same chciały i narzekaly ze ich faceci to jakas masakra ze udaja a ze mna maja odlot), a jak facet nie ma kasy i ma małego to ma przejebane

Gość leje na twojego merca i suke
gość dziś biznesmen z sukami - boli widok super laski po prawej w Mercedesie za 600 k zl gdy samemu robi sie zakupy w biedronce i ma desperatke? >>> wole skromną desperatke i prawdziwe uczucie niż sztuczną suke co leci na kase i udaje że jej zależy, a twoje merce za 600tyś mam w doopie bo nie potrzebuje się dowartościowywać rzeczami materialnymi gdy mam coś bardziej cennego

Gość vvszechwiedzący
6000 tysięcy bez żadnego wykształcenia oraz znajomości czyż ten świat nie jest pier/dolniety? a ludzie kończą wieloletnie studia zbędnie

Gość do poyeeba z merolem
gość dziś hahah czekalem tylko na komentarz kogos zarabiajacego 1200 netto miesiecznie. Cala twa frustracja to ani ich ani moj poziom >>> ten co zarabia uczciwie to 1200 ma coś czego ty nigdy nie zobaczysz ani nie doświadczysz, bo nie kupisz tego za kase

Gość pustak z kasą
gość dziś bogaty materialista ale niestety tylko powłoka człowieka bo łeb pusty w hooj

Gość gość diler koki
dziś Ja tego nie mam - daze do tego ale i tak zarabiam ze swoich firm paredziesiat tys msc z aspiracja w rozwoju na cos znacznie wiekszego - ale dalem Ci przyklad moich celow. A ty ile zarabiasz? >>> jak często musisz płacić za seks?

Gość ideologia papierowa
vvszechwiedzący dziś 6000 tysięcy bez żadnego wykształcenia oraz znajomości czyż ten świat nie jest pier/dolniety? a ludzie kończą wieloletnie studia zbędnie Zgłoś DDD Kasa to nie wszystko, pozatym kasa nie ma pojęcia jaki durny jest jej właściciel

Gość vvszechwiedzący
no właściciel naprawdę musi być durny skoro ją zgarnia jaki debilny post dobra bania = kasa wiadome że debil się kasy nie dorobi

gość dziś - Nie zarabiam dużo ale jestem szczęśliwy z tego co mam.

Gość vvszechwiedzący
w polsce przeważa trochę inny schemat kasa = kombinator albo złodziej a do tego od merca to rozwiń dach pokaż brykę i spraw by te skur/wiele cierpieli

Gość gość
Alez Wy musicie byc sfrustrowani i jacy zadziorni a gdybyscie mnie poznali i moje zycie wpadlibyscie w kompleksy - tak samo jakbyscie zobaczyli moj Pit. Ale na pocieszenie Wasze inwektywy odbieram jako reakcje obronna po prostu mechanizm wyparcia spowodowany byciem jednym z wielu (nawiasem mowic gdybys my sie nagle spotkali face to face to chcialbym zobaczyc wasza mine gdybym Wam zaproponowal taki uklad. Podpisujemy akt notarialny u notariusza, jesli to co Wy gloscice nie jest zgodne z Waszym Ja nastepuje przepadek Waszego mienia, Jesli nie ja daruje Wam powiedzmy 1 mln zl - oczywiscie badanie wariograf czas rzeczywisty byloby tu decydujace) Tymczasem pozdrawiam w rozkoszy i uniesieniu (moze udzieli Wam sie ten klimat bo od pon zaczynacie prace dla takich jak Ja) zycze Wam abyscie zaznali choc 10% takiego szczesci, rozkoszy, milosci, euforii, blogostanu jak Ja w Waszym jakze "fantastycznym" zyciu.

Gość gość mike tyson to debil
vvszechwiedzący dziś no właściciel naprawdę musi być durny skoro ją zgarnia jaki debilny post dobra bania = kasa wiadome że debil się kasy nie dorobi Zgłoś >>> debil z motywacją lub jakimś talentem dorobi się milionów, do robienia dużej kasy nie potrzebna jest inteligencja

Gość gość
vvszechwiedzący - chcesz powiedziec ze pracujesz u kogos kto kosi fajna kase, masz wglad w biznes i rynek i nie jestes wstanie stworzyc konkurencji? i nie chodzi mi o to ze nie masz kasy, slyszales? Ventura Capital, Privet equity, dotacje ue, business angels, catalyst, crowdfunding? Wiesz co to w ogóle?

Gość gość
gość mike tyson to debil - "do robienia duzej kasy nie potrzebna jest inteligencja" - a Ty co krypto masochista hahah to forum coraz bardziej mnie smieszy

Gość vvszechwiedzący
a w p******e mam jakiś tam rynek to ja sam sobie ustawiam zasady poprostu spełniam swoje marzenia oraz ambicje i dążę do celu

Gość debil z kasą dalej debil
gość dziś pyerrdole twoje życie w "luksusie", kłamstwach i obłudzie, twoje plastikowe laski barbie z ich wyroohanych przez arabów peezdami, bo ty dobrze wiesz jak robisz tą kase robiąc ludzi w hooja. Do robienia kasy wystarczy brak duszy i sumienia, tu masz wszystkie punkty. A twoje ekstra niunie wczoraj jadły gòwno araba a dziś się z tobą całują, smacznego ziomal!!!

Gość vvszechwiedzący
"mike tyson to debil" sam jesteś debilem baranie ten człowiek naprawdę dokonał bardzo wiele tylko od początku dążył bez mapy i pewnego dnia to go właśnie zgubiło gdzieś w życiu

gość dziś - Gdybyś rzeczywiście miał chociaż namiastkę tych pieniędzy o których mówisz to nigdy byś nie trafił na to forum. Moim zdaniem kłamiesz albo to wszystko o czym piszesz dalej pozostaje u ciebie w strefie marzeń i fantazji a na tym forum chwalisz się nie swoim życiem a innej osoby którą znasz. Gdybym ja miał taką kasę to już dawno leżał bym do góry brzuchem na jakiejś wyspie i miał wyje/bane na wszystko.

Gość wall street devil
gość dziś vvszechwiedzący - chcesz powiedziec ze pracujesz u kogos kto kosi fajna kase, masz wglad w biznes i rynek i nie jestes wstanie stworzyc konkurencji? i nie chodzi mi o to ze nie masz kasy, slyszales? Ventura Capital, Privet equity, dotacje ue, business angels, catalyst, crowdfunding? Wiesz co to w ogóle? >>> wiem co to wszystko jest i pisze się VENTURE CAPITAL i PRIVATE EQUITY tępaku. Co za debil, ja prdl

Gość gość
debil z kasą dalej debil - ja debil? skoro ja jestem debilem to Ty kim jestes bedac parobkiem u takich jak ja? Kryptomasochista? Przeciez twym zdaniem dorobilem sie nieuczciwie? Ja zamiast odkladac na mieszkanie tak jak 99 % frajerow w pl zaryzykowalem i zainwestowalem a potem reinwestowalem a Tacy jak Ty co najwyzej moga szczekac. Zreszta relax czlowieku kazdy moj dzien jest z******ty czego nie mozesz powiedziesz o swoich nieprawdaz?