Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smieszy mnie narzekanie facetow...

Polecane posty

Gość tępy z kasą czy bez niej
vvszechwiedzący dziś "mike tyson to debil" sam jesteś debilem baranie ten człowiek naprawdę dokonał bardzo wiele tylko od początku dążył bez mapy i pewnego dnia to go właśnie zgubiło gdzieś w życiu >>> hooja osiągnął i hooja ma, to był biedny chłopak z brooklynu na którym ktoś zrobił w hooj kasy, a on co zrobił rozjebał bo tępy, trzepanie innych na ringu do nieprzytomności nie nazywa się osiągnięciem tylko bycie wyzyskiwanym, ale co takie tępe ślepe ciele jak ty może o tym wiedzieć gdy mu kasa oczy przysłania

Gość gość
gość dziś tak, każdy twój dzień jest z******ty to dlaczego musisz wciągać koks, upijać się do upadłego i płacić za dzi/wki z "wyższej" półki? a to dlatego że jesteś pustakiem, kasa ci oczy zasłania, ślepy bez laski do chodzenia, czyli wielki ZERO, fu/cking loser

Gość vvszechwiedzący
dowartościowaliście się? no to gratulacje! a teraz wytłumacz mi co ty na tym forum robisz? jeszcze damskim? niby do pieniędzy kobiety się pchają a być może masz zbyt zje/bany charakter i masz z tym problem? być może duma z samego siebie zbyt bardzo cię pożera? ja wolę mieć zdrowie i spełniać swoje marzenia niż wozić się jakąś furą i pokazywać jakim to pyszałkiem nie jestem

Gość magda siostra wojtka
wojtuś matka mówi do spania bo jutro na msze zaśpisz, i nie trzep w skarpety bo sztywne potem i matka doprać nie może

Gość czeski film dla niewidomych
ta cała piramida finansowa i machlojki niedługo píerdolną i tępaki będą z okien skakać buahahahaha, i hooj im w doope

Gość vvszechwiedzący
przyznaję jestem debilem bo jeden debil pisze sam do siebie w tym temacie jeszcze prowokuje a ja się zbędnie udzielam