Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fochy???dziwne zachowanie!!!

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałem fajną dziewczyne z racji pracy widywaliśmy się codziennie.Wiedziała że jestem nią zainteresowany ale nigdy nie dala mi konkretniej odpowiedzi (nie wiem może tak itp)ale była wygadana i można było z nią porozmawiać.Ostatnio coś się zmieniło.Ja od jakiegoś czasu odpusciłem sobie zabieganie o jej względy.Moje relacje z nia traktuje tylko wyłącznie jak slużbowe,przestałem ją odwiedzać na dziale itp.Na pewno to odczuła tylko że teraz ma do mnie wielkiego focha jest oziębła zachowuje się tak jakbym jej krzywdę zrobił.Nie chciała dałem jej spokój a teraz to zachowanie o co tu chodzi????

Gość gość
hehe i dobrze zrobiles,ksiezniczka sie czula bo zabiegales o jej wzgledy a teraz korona z glowy spadla bo ja olales.kobiety takie sa a zacznij flirtowac z inna z pracy to ch... ja strzeli.powodzenia.

Gość gość
Olałes ja i dlatego

Gość gość
A dlaczego niby ma cię teraz traktować wyjątkowo. Olałeś ją, nie przychodziłeś to jej przeszło, to nie foch to obojętność. Stałeś się dla niej obojętny tak jak ona dla ciebie.

Gość gość
obojetność chyba sobie zatrujesz....ja o nią zabiegałem to kręciła mna ja diabeł sołtysem uznałem że już wystarczy skoro nie chce a teraz jakieś fochy tylko nie wiem co.Wszystko ma swoje granice

Gość gość
skrzywdziles ją to zobojętniała,ale faceci nigdy nie potrafią przyznać ze cos spieprzyli,daj jej spokój,ona nie ma fochów tylko poczucie krzywdy

Gość gość
Jest jeszcze opcja, że ona tobą nie jest zainteresowana lub jej przeszło. Daj jej spokój.

Gość gość
Dobre rzeczy są dla wytrwałych. Nie poddawaj się Autorze.

Gość czizas
to tylko kolejna ofiara podrecznika dla kretynek "faceci kochaja zolzy"

Gość gość
Ona raz chciala a raz nie zachowywala sie jak typowy pies ogrodnika zalezalo mi na niej w sumie nadal zalezy ale coraz czesciejczulem sie pozbawiony godnosci.Wiec dalem sobie spokoj ale wtedy wlasnie zaczela sie tak zachowywac.

Gość gość
Daj jej spokój. Skoro tak postępowała widocznie niebardzo jej zależało. Ja nie wiem kobieta chce sobie dać z nim spokoj, a ten szuka i kombinuje.

Gość gość
Odpowiedz krótko co robiłeś aby jej okazać, że ci na niej zależy, a jakie były jej reakcje. To ci powiem w czym rzecz.