Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo wczesne objawy ciąży. Jakie mialyscie i czy się potwierdziło. Piszcie

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej

Gość gość
Brak miesiączki i ból piersi.

Gość gość
A z takich jeszcze zanim pojawiła się miesiączka. Tj. Zaraz po zaplodnieniu?

Gość gość
Od 19 dc czasem zdarza mi się być senna w ciągu dnia. Pobolewanie podbrzusza i pleców od czasu do czasu. Ciagniecie w pachwinach zwłaszcza przy większym zrywie. Temp mierzona w pochwie między 37,5 a 37,8. Wzmożone pragnienie. Zawroty głowy. Ból nóg po wstaniu rano z łóżka. I jakaś taka dziwna zmiana smaku. Uwielbiam sok pomarańczowy i mogłabym go pić literami a ostatnio niespodzianka. Kupiłam mój ulubiony Tymbark wzięłam dwa lyki, schowałam do lodówki i czuje gorycz. Aż dwa razy sprawdzałam czy aby mi się coś nie pomieszalo i nie kupiłam przypadkiem grejpfruta albo grejpfruta mieszane z pomarańcza. Ale nie. No to pomylalam może wadliwy partia soku. Kupiłam na.drugi dzień karton następny. I sytuacja podobna. Aktualnie 24 dc. Stosunek był 10/11 dc. Czekam na okres. Zastanawiam się czy przyjdzie czy może to jednak to?

Gość gość
Kolejny post wariatki co się doszukuje ciąży. Zrób test w terminie miesiączki ewentualnie powtórz za 2 dni. Jak ma być to będzie i tyle

Gość gość
Ja tak samo. Czekam za okresem i w zasadzie dziś jest termin i nic. Za to 2 dni temu skończyły mi się brązowe plamienia które trwały 5 dni. Także już nic nie wiem. Przed plamienia mi byłam senna i zmęczona i od 1.5 tygodnia pobolewa mnie brzuch ale lekko i nie cały czas. Nie wiem o co chodzi:p

Gość gość
Odrzuciło mnie od kawy którą uwielbiam.

Gość gość
Bol brzucha jakbym miala okres ale jego brak. Zaczal sie na tydz przed terminem miesiaczki. Do tego duzo bialego sluzu. I bol piersi.

Gość gość
Może faktycznie coś w tym jest ze kobiety potrafią wyczuć to intuicyjnie że swojego organizmu że stało się i bedzie dzidzia zanim Jest możliwość wykonania testu.

Gość gość
Brak okresu, przypływ energii połączony z obfitym poceniem się ( byliśmy w górach, wspinałam się szybciej niż mąż ale pociłam się strasznie) wcześniej tego nie miałam. Odrzucilo mnie od kawy, a jak poszłam do sklepu i poczułam różne zapachy to masakra. Prawie zemdlałam.

Gość gość
Aha i ból brzucha jak na okres, rano zakładałam podpaskę pewna że zaraz dostanę.

Gość gość
No ja z tą podpaska robię podobnie. Ostatnio jak wstawalam w nocy siku to miałam mega zawroty głowy.

Gość gość
Odrzuciło mnie od kawy i piwa - przed ciążą wypijałam co tydzień z koleżanką 1-2 Reddsy przy jakimś horrorze czy komedii, bolało mnie w "krzyżu", piersi były bolesne jak przed okresem ale okres nie nadszedł ;)

Gość gość
brak okresu a tak poza tym wszystko jak w zwykłym cyklu.

Gość gość
Blisko terminu @ pojawił się śluz mleczny.

Gość gość
Brak okresu i mleczny śluz zamiast, obolałe piersi i wyraźne żyły na nich. Byłam w ciąży 3 razy.

Gość gość
Wzmożone pragnienie. Humorki. Zmiana smaku (pijąc sok malinowy czułam posmak czosnku). Odrzucilo mnie od słodkiego choć na ogół uwielbiam. Dzień przed spodziewana @ druga bladziutka kreseczka. Dziś prawie roczny synek..

Gość gość
Dziwnie uczucie po kawie,wieczorem uczucie jak na grypę ...

Gość gość
Bol w pachwinach,nie moglam zlaczyc nog na stojaco bo mialam wrazenie ze jedna noga jest tak jakby krotsza,ciezko to opisac.Oprocz tego odrzucilo mnie od papierosow,a pozniej doszly mdlosci i calodobowe wymioty:(

Gość gość
Sam ból podbrzusza tydzień przed @ i dziwny slinotok.

Gość gość
Ja miałam miesiączki bardzo nieregularne i po tyg.i po 2 od spozniakacej sie miesiaczki zrobiłam testy były negatywne. Do zrobienia 3 testu po 3 tyg.skłoniło mnie kilka rzeczy..po lewej stronie pępka w jednym miejscu miałam ciepły brzuch a reszta brzucha zimna. To zauważył mój mąż gdy się przytulal i 2 czy 3 noce z rzędu czułam właśnie po lewej stronie takie dziwne ciagniecia jak zmieniałam pozycję spania,zmierzył tez temperature wynosila 37,2. I 3 test okazał się pozytywny, okazało się ze zamiast okresu miałam owulacje.

Gość gość
Dziewczyny a w którym dniu cyklu wspolzylyscie i zaskoczyło?

Gość gość
Wciaz mi sie chcialo spać i płakać bez powodu.

Gość gość
Ja byłam w około 40 dc.

Gość gość
Ale chodzi mi o to w którym dc kochalyscie się i zaszlyscie. Ja kochałam się 10/11 dc i martwię się że właśnie się nie udało choć objawów mam dużo prawdopodobnych.

Gość gość
Obecnie jestem w 5tc. Potwierdzone testem i bhcg. Przed terminem miesiączki zaraz po owulacji typowe ciągnięcie w dole brzucha. Poza tym zero objawów. test pozytywny 3 dni przed terminem kreska widoczna dosłownie po minucie. staraliśmy się prawie rok i tez doszukiwalam się zawsze objawów u siebie a mimo to miesiączka przychodziła. Tym razem przekonanie ze się nie udało zero objawów do tej pory piersi mnie nie bolą tylko brzuch czasem. Powodzenia i trzymam za was kciuki.

Gość gość
ja wybrałam się na siłkę gdzieś w okolicach terminu miesiączki i wracałam prawie na czworaka, czułam okropny tępy ból w brzuchu - wtedy 1 raz pomyslałam, że chyba jestem w ciąży. Za dzień czy 2 poczułam bardzo silne kłucie w piersi, takie jakby ktoś mi wbił sztylet od pachy do piersi - znowu pomyślałam, że to chyba ciąża :) I do tego wieczorem doszedł metaliczny posmak w buzi..... Zrobiłam test jakoś dzień przed terminem miesiączki i był cień kreski. Dzień po terminie blada kreska...I była ciąża. Ale musiałam dużo leżeć i bralam duphaston i luteinę, bo krwawiłam w 1 trym.