Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Polki są takie ograniczone i prymitywne ? Tylko zaciazyc i zlapac meza.

Polecane posty

Gość gość
Bo nie wszystkim sie udaje, albo sa nieplodne. Kazda, jak zlapie meza, to zaciaza. A teraz jak jest 500 plus, towiekszosc z dwojka zrobilo se trzecie.

Gość gość
o rany, skandal! kobiety wychodzą za mąż i rodzą dzieci, straszny ciemnogród ;) w mojej firmie większość kobiet ma rodziny, czy choćby mężów/narzeczonych (nie liczę bardzo młodych dziewczyn) a autorka nawet faceta nie ma, gryzie paznokcie i uwalnia napięcie seksualne wystukując jakieś bzdury na klawiaturze. nie martw się, jutro pójdziesz do swojej "ambitnej" pracy, poxerujesz trochę dokumenty i znowu poczujesz się "spełniona" :)

Gość gość
Michał121212 dziś Nie wiem gdzie ty widzisz te zaciazenia... dzietnosc 1,26 i ciagle spada. x Autorka pochodzi ze wsi, gdzie 20 letnie koleżanki mają już po dwójce dzieci. Sama fuksem wyrwała się może do większego miasta, pracuje jako asystentka dyrektora w firmie produkującej krem pod oczy i myśli, że jest panią życia ;)

13:55 25% matek w polsce to samotne matki (w usa 41%), co trzecia polka nigdy nie wyjdzie za maz i nie urodzi dziecka, wiec sie tak nie ciesz.

Gość gość
Nie jestem autorka. Pojedz w swiat to zobaczysz, jak kobiety sie spelniaja, nawet z dziecmi. A Polki ? Nic tylko za kury domowe robic. Zero zainteresowan, tylko co na obiad ugotowac.

Gość gość
Ojej ale sie rzucacie. Czyzby cos ubodlo ? :D chcialabys mieszkac na tej wsi w swoim domu z ogrodem. No ale niestety pozostaje klitka w bloku i trojka dzieciorow na jeden pokoik.

Gość gość
Michał121212 dziś 13:55 25% matek w polsce to samotne matki (w usa 41%), co trzecia polka nigdy nie wyjdzie za maz i nie urodzi dziecka, wiec sie tak nie ciesz. x nie wiem, skąd ty te propagandowe statystyki i prognozy bierzesz (ale się domyślam). tak jak napisałam - w moim otoczeniu prawie wszyscy ludzie w wieku 30 lat mają już rodziny (niektórzy oczywiście wcześniej). i mowa tu o wykształconych ludziach, w tym tzw. robiących karierę. mieszkam w nowoczesnym budynku w warszawie - na mojej klatce prawie przed każdymi drzwiami stoi wózek. zresztą tu nie chodzi o statystyki, ale o samo podejście autorki tematu do małżeństwa i macierzyństwa.

Gość gość
gość dziś Nie jestem autorka. Pojedz w swiat to zobaczysz, jak kobiety sie spelniaja, nawet z dziecmi. A Polki ? Nic tylko za kury domowe robic. Zero zainteresowan, tylko co na obiad ugotowac. x w polsce kobiety z dziećmi też się spełniają. no ale ty najwyraźniej musiałaś wyjechać ze swoich pyrkoszy dolnych aż za granicę, żeby to zobaczyć...

Gość zaqaz
Bo to ograniczone miernoty, o mentalności prostej samicy. Poleczki nie maja żadnych ambicji im wystarcza urodzenie dziecka. I już czują że spełniły swoją rolę i wszystko im sie należy a o od nich niczego nie wolno wymagać. No bo wielka mamusia. Gardzę poleczkami.

Gość Lukasz ja
Za duzo wolnego czasu na pisanie glupot, hej

Gość gość
To niesamowite jak "kobiety" potrafia sie klocic o wszystko, jedna drugiej oczy by wydrapala gdyby nogla... Szkoda drogie panie