Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaBeU

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam Was Kobietki, sprawa wygląda tak: Pech chciał,że przy nocnych igraszkach z moim lubym nasze zabezpieczenie nie zdało testu i .. pękło :( stało się to w noc przed tzw. dniami płodnymi, do owulacji jakieś 5-6 dni. (nie znam się na tym, ale jeśli mogę ufać mojej aplikacji to mniej więcej tak wypada) Jestem typem panikary i porządnie się przestraszyłam. Do okresu zostało mi około 7 dni i moja psychika cały czas nie daje mi spokoju. Miewam wahania nastroju, dość konkretne. Do tego zaczęłam dziwnie jadać- różne niepasujące do siebie składniki smakują mi najbardziej. Kłucie w jajniku zmartwiło mnie najbardziej. Czy nie za wcześnie na odczuwanie jakichkolwiek objaw ? Czy mogłam zajść w ciąże, jeśli dzień owulacji był tak odległy od wypadku ? Pomocy!

Gość gość
owszem możesz być w ciąży. Plemniki mogą przeżyć tyle czasu.

Gość gość
Ryzyko jest zawsze poczekaj i zrób test ciążowy najlepiej w dzień przewidywanego okresu lub tydzień po. Albo idź na bete.

Gość gość
A co sadzicie dziewczyny ??? test ciążowy C:UsersuserDesktop20160928_080634.jpg test owulacyjny C:UsersuserDocumentsBluetooth Folder2016-09-28 11.32.26.jpg

Gość gość
nikt nie zobaczy twoich zdjęć na dysku.wrzuć na jakiś serwis plików np. fotosik a tu daj link.

Gość gość
No mozesz jak najbardziej... Ja po 1,5tyg od zapłodnienia byłam nieznośna i bolał mnie brzuch, zrobiłam test jeszcze przed miesiączka i wyszło ;) Ale to chyba fajnie nie? ;)

Gość gość
A co kafeteria to test ciążowy online? Ile jeszcze takich tematów założą te kretynki :o

Gość gość
coś widać -powtórz test za kilka dni.

Gość gość
Czy komuś też tak wyszedł test ciazowy i to była ciaza ?

Gość gość
Mi tak wyszlo i bylam w ciazy ale nie wiem jak jest u Cb po 48 h od zrobienia tego testu powtorz powinno wyjsc lepiej bo ja cos tam widze