Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatammmmmm

Urodziny zwrócenie uwagi teściowej

Polecane posty

Gość takatammmmmm

Opiszę w skrócie. Moja teściowa robi to już któryś raz. Mimo tego, że zawsze na mniejszą lub większą skalę wyprawiamy dzieciom urodziny. Teściowa od jakiegoś już czasu zwołuje wszystkie swoje wnuki do siebie i bez naszej wiedzy piecze tort i robi urodziny któremuś wnukowi. Za każdym razem zbywałam to. Poza tym nie szukałam specjalnie okazji ku temu. Wczoraj jednak nadarzyła się takowa okazja. Nic nam nie mówiąc zwołała wszystkie swoje wnuki na sobotę. Pojechaliśmy wieczorem odebrać dzieci i mnie poinformowała, że moja córka miała urodziny. Zwróciłam jej uwagę, że nie podoba mi się to, że tak nie powinno być. Że bierze sobie dzieci i wyprawia imprezki. Dodałam również, że jeśli chce coś takiego robić to powinno to być uzgodnione. Co o tym myślicie? Mówiłam grzecznie, nie podnosiłam głosu. Po prostu już nie wytrzymałam.

Gość gość
nie bardzo rozumiem w czym problem? Niech dzieciaki mają imprezki, zwłaszcza, że to kuzynostwo.

Gość gość
weź ty się puknij- boli cię to, że dzieciaki zjedzą sobie tort? byleby się tylko przypierdolić, bo to przecież teściowa

Gość gość
Co ty masz za problem ? Lepiej zeby usadzila dzieci przed tv ? Przynajmniej sprawia im prxyjemnosc. A ty jestes zazdrosna synowa.

Gość takatammmmmm
Nie, nie jestem zazdrosna. Nie o to chodzi. Po prostu razi mnie coś takiego. Dla mnie to trochę robienie wody z mózgu dzieciom. Chociaż z drugiej strony to może lepiej to olać i tyle, niech sobie robi co chce. A wczoraj po prostu jej powiedziałam, bo na moje pytanie:"A dlaczego tak?". Odpowiedziała:"A miałaby wyprawione urodziny?".

Gość gość
No właśnie AUTORKO,twoja córka miała urodziny i to twoim obowiązkiem jest kupić tort,zaprosić dziadków a nie nosic się z pretensjami . Widać teściowa dobrze we że dziecko nie mogłoby z twojej strony liczyć na swoją uroczystośc to robi to dla dziecka.Jesteś żałosna w tych swoich wypocinach.

Gość gość
olej niech se robi nawet codziennie te urodziny,a tak nawiasem mowiac ty bys zrobila corce imprezke? bo wyglada na to ze babka nrobi bo wy osrywacie temat