Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na 55 urodziny dla męża?? pomocy

Polecane posty

Gość gość

zupełnie brak mi pomysłu,domator,nie pije więc piersiówka czy wyjście odpada. W zeszłym roku dostał perfumy. To taki typ klasyczny,dajcie jakieś pomysły

Gość gość
Krawat, może jakąś książkę, jeśli lubi czytać. Dobrym pomysłem jest też koszula, która zawsze przyda się mężczyźnie.

Gość gość
Jak domator to moze jakis wekendowy wyjazd I ty na kolacje w sexi bielizne ;)na pewo zapamieta I bedzie mu milo :)

Gość gość
moze cos ze sprzetu wedkarskiego? albo atlas golebi?bo czesto w tym wieku wedkarze albo golebiarze.a jesli zlota raczka to cos ze sprzetu typu wiertarka bosh np.albo szlifierka.

Gość gość
żadne gołębie i ksiazki-nie czyta. na ryby nie jezdzi uwielbia gotowanie,noc jasne ze bedzie ,wino kolacja tort. Wyjazd odpada bo mamy rozbrykane nastoletnie dzieci. co zas do sprzetu majsterkowania to ma juz cały garaz tego a cos do auta? dla kierowcy? duzo jezdzi.

Gość gość
Jak domator to wyjdz z domu na pare godzin, a jemu zamów 25 letnia panią do towarzystwa

Gość gość
17;42 to samo miałem napisac facet domator wszystko na nie to albo nowa baba albo trumna