Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy już mogę się cieszyć?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny.. Staramy się z mężem o dziecko od 4 miesięcy. Jestem 9 dni po owu wczoraj zrobiłam hcg i wyszło 4,77 Myślicie że mogę się już cieszyć? Od 4 miesięcy zawsze robiłam betę i nigdy nie było poniżej 0,01 Jak myślicie? Magda

Gość gość
Miało być że hcg zawsze było poniżej 0,01.. Magda

Gość justa912
Poczekaj zrób za dwa dni i zobaczysz czy urośnie. Ogólnie ciaza to chyba powyżej 5. A który to był dc? Ja również jutro się wybieram na betę i bardzo się tym stresuje już dziś. Staramy się już 7 miesiąc:/ jutro będę miała 26dc

Gość gość
U mnie wczoraj 21dc jutro wieczorem powtórzę hcg :) daj znać jak wynik :) Trzymam kciuki! MAGDA

Gość justa912
Dam napewno :) choć jakoś nie liczę na pozytyw... a jak tam masz jakieś objawy już ?:)

Gość gość
To zapewne bardzo wczesna ciąża ale cieszyć to się można dopiero ok 7-8tc gdy zobaczysz bijące serce na usg.

Gość gość
Po h***j robicie bete w 21 tyg cyklu? Jeszcze trochę to po samym seksie bedziecie lecicec do laboratorium

Gość justa912
Nie tygodniu tylko dniu cyklu jak już...

Gość gość
Mialo byc 21dc a nie tyg.

Gość gość
Tak się gościu spieszyles że swoją błyskotliwa wypowiedzią aż się zapultales.. A po to robiłam tak wcześnie bo chciałam. Jeśli masz z tym problem to może jakiś lekarz psychiatra? Objawów nie mam żadnych kompletnie :) może tylko zaczyna mi dym papierosów przeszkadzać bardziej niż zwykle :)

Gość gość
ssory ale trzeba miec nasrane w glowe zeby tak szybko latac na bete

Gość gość
Po co ci to mizesz normalny dostac okres i bedzie ciaza biochemiczna

Gość gość
No właśnie...zaczęłam robić betę bo nawet jeśli się nie uda to będę wiedziała że problem nie leży na etapie zapłodnienia czy też zagniezdzenia tylko w utrzymaniu ciąży.. Jeśli to wg was świadczy o tym że mam "nasrane" w głowie to aż żal :)

Gość gość
no niestety to nie jest normalne...przecie ty nawet w terminie miesiączki, nie jesteś, czy nawet tuż przed (dzień, dwa), tylko dużo przed :O...taki wynik puki co o niczym nie świadczy...

Gość gość
Autorko, niestety na tym etapie za wcześnie na radość, duża część ciąż się nie zagnieżdża. Poczytaj o zjawisku ciąży biochemicznej. Wtedy dochodzi do zapłodnienia, ale ze względu na wady zarodka, infekcje, stres itp zarodek się nie zagnieżdża i dochodzi do"opóźnionej miesiączki", mimo że beta wskazywała na ciążę. Życzę Ci jak najlepiej, ale nie nakręcaj się tak, bo to przesada i nie sprzyja staraniom.

Gość gość
Dziewczyno sama napisalas ze staracie sie od czterech miesiecy a ty juz zakladasz ze moga byc problwmy i biegasz na bete. Wez wyluzuj bo z takim podejsciem i tak nie zajdziesz w ciaze.

Gość gość
A ja mogę polecić tabletki dla starajacych sie..czytałam o nich pozytywne komentarze a ze sama starałam się prawie rok bezskutecznie to postanowiłam spróbować,zawierają kwas foliowy i witaminy i w połowie drugiego blistra okazało się ze jestem w ciazy;-)

Gość gość mmm
A jakie to tabletki?

Gość gość
Seven Seas Trying for a baby. Naprawdę polecam.

Gość gość
Nie czepiajcie się dziewczyny. Chciała to zrobiła tą betę. Nie wasza sprawa. Ale na radość to też jeszcze zbyt wcześnie. Poczekaj trochę i powtórz badanie.

Gość gość
Hej po drodze do pracy powtórzyłam hcg. Wzrosło prawie że 10 krotnie. Na teście dziś 2 grube krechy - wczoraj nie było nawet śladu. Justa trzymam kciuki a resztę pozdrawiam :) Magda

Gość justa912
I mnie niestety dalej lipa; ( dzis beta <1,20 więc czekam na okres :(( E hhh 7 miesiąc starań i dalej nic jestem załamana :( ale za Ciebie trzymam kciuki mocno !

Gość gość
Justa kup te tabletki o których pisałam, powinnaś znaleźć na Amazonie lub ebay, naprawdę pomsgaja bo poprseiaja plodnosc. Ja żałuję że tak późno o nich przeczytalam i aż prawie rok się starałam. Ale 1,5 miesiąca na tabletkach i jest efekt. Teraz jestem w 9 tygodniu;-)

Gość gość
Ja w pierwsza ciaze tez nie moglam zajsc. Staralismy sie 5 lat a potem 3 dzieci jak z rekawa polecialy rok po roku. Masakra. Teraz juz odchowane ale poczatki masakra. Zycze powodzenia i fajnie ze sie udalo :D

Gość gość
W drodze do pracy powtótzyłaś i już o 8 miałaś wynik .no ciekawe gdzie tak od ręki robią?

Gość gość
W Diagnostyce :) ale w laboratorium nie w punkcie pobrań :) nie wiem co cię tak dziwi? W tych czasach wynik po godzinie to już nie jest jakieś wielkie wydarzenie..no chyba że ty z zadupia jakiegoś to przykro mi :) justa trzymam kciuki! Powiem Ci tylko że to był mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi i się udało :)

Gość gość
ja robiłam o 8 i o 11 miałam wynik online ok 11. Powodzenia

Gość gość
Nie jestem z zadupia tak mnie tylko to zdziwiło ale za to od ciebie wiochą zajezdza bo słownictwo z rynsztoka,szkoda że cię nie widać bo pewnie sloma z butów ci wystaje aż sobie przydeptujesz ,więc weź się ogarnij wieśniaro

Gość gość
ojj chyba uraziłaś pania 10;07 14;08 Magda gratuluje :)

Gość gość
Staraczki sraczki niedługo będą robić badania na drugi dzień po bzykanku