Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina_MMM

rower dla męża?

Polecane posty

Gość Malwina_MMM

Mąż mój prywatny sportu nie lubi, ale ostatnio cos marudzil ze by sie poruszal. I brzuszek mu troche urosl. Myslicie, ze kupno roweru na urodziny jest dobrym pomyslem? Ja od dawna mam swoj, moglibysmy pojezdzic razem... a z drugiej strony on jest troche obrazalski i moze sobie pomyslec, ze to jakas sugestia.

Gość Pietruszeczka26
przeciez to jest super sposob na spedzanie razem wolnego czasu;)) pewnie, ze kupuj jesli tylko cie stac. obczaj np. rowery Indiany, nie sa jakos drogie.

Gość GlosTwojegoRozsadku
a to nie jest sugestia :D? przeciez tylko mu pomagasz. lepiej tak niz gdybys znalazla sobie innego - szczuplejszego. ja tak jak ktos wyzej polecam Indiane, ale z innego powodu - bo przeciez drozsze modele tez sa, zalezy co ci sie spodoba. ale co wazne to sa POLSKIE rowery ;)

Gość gość
Kuo mu centuriona.

Gość PatiOsmiornica
to dobry pomysl. ja bym kupila (jakby mnie bylo stac). tylko ubezpiecz koniecznie, jakbys kupowala np. w media expert,to wiem ze tam mozna na miejscu. pewnie w innych miejscach tez.

Gość Lila_milejdi
Kup mu wygodne siodełko, żeby nie narzekał później na co nieco :P

Gość cwana bestia
Ja też szukałam teraz roweru, ale na przyszły sezon dla chrześniaka. Z kasą krucho więc wolę teraz kupić coś fajnego na wyprzedaży niż później płacić 150% ceny przed komuniamii. Nie wiem czy cię to interesuje ale widziałam troszkę ciekawych modeli w ME.

Gość Malwina_MMM
a np. jakie? w me są te indiany?? czy jakies inne?

Gość gremlinka
no są indiany i sa tez besty. mam w domu oba i sa bardzo w porzadku;)

Gość MokkaCappu
kolezanki wyzej dobrze mowia, polac im. a w ogole to w jesiennym sezonie sa wyprzedaze w media expert:) pewnie gdzie indziej tez. rozejrzyj sie:)