Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż odszedł ale jednak domaga się różnych praw

Polecane posty

Gość gość

W czwartek pokłóciłam się z mężem o nasze pożycie małżeńskie. Od kilku miesięcy odmawiam mu seksu i on powiedział, że nie może żyć z kobietą, która nie ma dla niego czasu. Stwierdził, że dla niego życie seksualne jest bardzo ważne, wypomniał mi, że nie potrafiłam mu urodzić więcej dzieci. Córka się pytała co się stało, że tata po tylu latach odszedł ode mnie... córka ma 26 lat i pracuję w kancelarii u ojca. Dzisiaj przyszła do mnie i opowiedziała mi co jej ten gad nagadał na temat naszego małżeństwa. Córka samotnie wychowuje syna, mój mąż sobie wymyślił, żeby wnuczek mieszkał u niego. Ja oczywiście nie mam nic przeciwko temu ale jest kilka powodów dla których wolałabym tego uniknąć... chodzi o pieniądze, póki ten chłopiec jest u mnie w domu, to wtedy ja będę lepiej finansowana. On córce zaproponował transakcję wiązaną. On jej kupi mieszkanie, samochód, będzie wszystko opłacał a ona odda mu dzieciaka (męskiego potomka), którego sam wychowa, będzie mógł ukształtować na samego siebie. Wtedy zostanę sama i nie będę w stanie utrzymać swojego mieszkania.

Gość gość
do roboty sie wez głupia szmato

Gość gość
Macie chore relacje. Od kiedy to rodzice utrzymują i prawie wychowują dorosłe dzieci i zajmują się łożeniem na wnuki? Z córki zrobiliście niedojdę, wnukiem gracie by wyjść na swoje. Mąż chce potomka, Ty kasy. Jedno gorsze od drugiego. Zostawcie córkę i wnuka w spokoju.

Gość gość
prowo. długo nad tym myślałaś?

Gość gość
provo!! zgrzybiałęgo bezdzietnego impotenta!!

Gość gość
że co proszę? z jakiej parafii ty wychowujesz wnuka? od czego jest matka tego dziecka? co się stało z ojcem dziecka? konflik bez sensu. po pierwsze dziecko ma wychowywać matka z ojcem, po drugie tak to jest jak odmawia się seksu, po trzecie do roboty, bo ci rączki i nózki do .... przyrosły, po czwarte jak odszedł to odszadł bez sensu walczyć o kogoś kto cię niechce ani ty ani były mąż nie jesteście od wychowania wnuka. rozpiściliście i córkę i wnuka

Gość gość
ale durne prowo , a nagmatwalas tam jak huj no i przekolorowalas troszke

Gość gość
gość wczoraj idiotko nie wysilaj sie przeciez to prowokacja