Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on jest żonaty a ja nie mogę przestać o nim myśleć

Polecane posty

Gość gość

Oszukał mnie i wykorzystał. Poznałam go na portalu randkowym, spotykałam się z nim 2 m-ce . Wspólne wyjazdy na weekend, wieczory w restauracji. W ciąż nie mogę uwierzyć, że on ma żonę. Był bardziej dyspozycyjny niż nie jeden kawaler, nie przyszło mi to nawet do głowy. Najgorsze jest to, że zakpił że mnie, widział ze mi się podoba. Nienawidzę go a jednocześnie nie mogę przestać o nim myśleć ciagle mam go przed oczami. Nie jestem młodą bo mam 33 lata i dałam się tak oszukać.

Gość gość
On cię wcale nie oszukał. Dał ci miłe chwile, które jeszcze dziś wspominasz a że wybrał żonę? Mądry gość. Nie dał się omamić.

Gość gość
czy aby mc kn.urek ?

Gość gość
Jak mnie nie oszukał skoro mówił że jest kawalerem? Gdybym wiedziała że ma żonę nigdy by do niczego nie doszło.

Gość gość
Prawidłowo mądry gość.

Gość gość
Przejdzie Ci. Tylko musisz uzbroić się w cierpliwosć.

Gość gość
Was już totalnie poyebalo ?:/ A co ja mu zrobilam, że miał prawo mnie oszukiwać i jeszcze mu przyklaskujecie? Jesteście chorzy.

Gość gość
Tytuł wątku to moja sytuacja. Ale reszta się nie zgadza, znamy się z pracy, ja go kocham, wiem że ma żonę a ja cały czas o nim myślę płaczę.

Gość gość
weź ich nie słuchaj, oczywiście ze zachował się jak kretyn oszukując Cie. Mam podobną sytuacje tyle ze ja wiedzialam od początku ze ma żonę ale twierdzil ze weźmie rozwód i pozwolił na to sobie bym ja na niego czekała miesiącami po czym teraz widzę go z nią za rączki, jak parę nastolatków..ona wiedziala o mnie, ze chce on ze mną być widocznie dał się omamić jej na nowo, heh..i nie mam żalu bo są małżeństwem więc spoko rozwalac związków nie będę ale z***biscie to boli bo zdążyłam sobie narobic nadzieji, wyczekalam się jak głupia i on nawet nie miał czelnosci napisać mi ze wybrał ją, tylko zwyczajnie ze mną zerwał kontakt, naszczescie nie spalismy nigdy ze sobą i do niczego między nami takiego nie doszło

Gość gość
Wytłumaczenie mi jak to jest możliwe że żonaty facet wyjeżdża że mną spontanicznie na cały weekend nie kontaktuje sie w tym czasie z żoną? Dzwonilismy do siebie o różnych porach dnia, ja nie mogę tego pojąć jak on to ukrywał???

Gość gość
widocznie ona się nie interesowała jego telefonem, ufala mu..ten mój też ze mną potrafił pisać całe noce nieraz dnie, tyle ze ona miała go wtedy gdzieś ogólnie twierdzil ze nie ma między nimi już uczuć i ze dlatego chcą się rozwiezc...to sobie pozwalal przy niej pisać ze mną ale dziś gdy wiem ze wybrał ją to bardzo mnie to boli ze potrafi teraz z nią za rączki i wgl :(

Gość gość
od.pierdol sie knurze bo ci cos zrobie/./

Gość gość
No dobrze ale mąż ginie na caly weekend i co nie dzwonią do siebie nie mają ze sobą kontaktu? Chore to, i jak rozpoznać że taki s*******n ma żonę jak zachowuje się niczym kawaler bez zobowiązań

Gość gość
oblac go kwasem

Gość gość
no widocznie ją nie obchodziło gdzie on jest albo jej scieme walił ze jedzie do kolegi czy w delegacje i miał czas dla Ciebie, można też blokować połączenia i wiadomości od danego numeru albo wyciszyć telefon tak ze nie widzialas nawet ze pisala do niego a on mógł odpisywac byle kiedy gdy nie patrzyłas nawet będąc w kibelku heh jak rozpoznać? jedynie przrz obrączkę czy nosi czy nie albo sprawdzając telefon zawsze jakieś foty czy podejrzanie zapisane kontakty może się wydać ze kogoś ma, poza tym w urzędzie stanu cywilnego myślę ze takie info by podali jakbyś zapytala czy dana osoba jest w związku

Gość gość
tylko ludzkie gów/no oszukuje w takich sprawach jak stan cywilny. tacy ludzie są zerem, dnem, niczym, bo nawet nie nikim.

Gość gość
22:51 jesteś śmierdzącym, zapchlonym gównem i umrzesz gównem.