Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pepka

Jak odczytać intencje Mężczyzn?

Polecane posty

Drodzy Forumowicze, po części nie mogę rozgryźć Facetów... Nurtują Mnie pewne pytania, jestem ciekawa waszych opinii, i po to tu jestem. Nie hejtujcie gdybyście mogli, oki? Liczą się szczere odpowiedzi, a więc... Czy jeśli facet broni Kobiety w Towarzystwie, i za każdym razem staje po Jej stronie, to czy może czuć do Niej coś więcej niż zwykle Koleżeństwo? Na każde pytanie ,które zadam- zawsze udzieli odpowiedzi, i odpisze..

Gość gość
są trzy możliwości 1. masz racje i faktycznie ją kocha 2. ma takie samo zdanie 3. chce laskę przelecieć znając świat i ludzi raczej bym opcje 3 uważałabym za słuszną ponieważ 1 to raczej dzieciaki 16letnie w taki sposób się zachowują jak są zauroczone co do opcji 2 rzadko spotykane i raczej mało prawdopodobne

...Dodam,ze smsowa wymiana zdań trwa już poltora roku... Dodam,ze nawet gdy podpuszcze zTego owego Mężczyznę, i narzuce temat do rozmowy, to zawsze z uprzejmością odpisze.. W pewnym momencie poczulam, że chciałby być jakby bliżej Mnie..Tak jakby chciał ciągnąć dalszą konwersacje, mimo tego iż kiedyś odmowilam Mu. Proponował spotkanie..

Gość Pepka
Usłyszałam również o słowie Zauroczenie, które padło z ust Tego Mężczyzny, z tym,ze było to dawno, tak jak na początku wspomniałem.. Mężczyźni również bywają wyrachowanie, ale czuję,ze ten jest naprawdę w porządku,mimo tego iż nasuwal mi takie propozycje, ale również potrafi naprawdę wspaniałe wymieniać się smsami, niekiedy pocieszy jak przyjaciel, chyba,ze to taka taktyka która obrał, albo ma nadzieję,ze coś się rozwinie..

Miało być słowo (Wspomniałem, a nie wspomniałem) Przejezyczylam się.