Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam depresje i fobie. Żaden lek mi nie pomógł, pomaga mi tylko ALKOHOL...

Polecane posty

Gość gość

czy wy tez tak macie? dzis wyp0iłam sporo wina i kurwa ByŁAM JAK DAWNIEJ wesoła, uśmiechnięta, prosocjalna, otwarta Brałam wiele leków i absolutnie zaden mi nie pomogl, jedynie Sulpiryd TROCHE zmniejszyl lęki i stany depresyjne i tyle reszta to same skutki uboczne, po jednym mialam jeszcze wieksza depresje i mysli samobojcze... czyli co, powinnam pić codziennie ? bo innego wyjscia nie widze, mówie o umiarkowanym piciu a nie pijaństwie od rana do nocy jak meliniary

Gość gość
Jak zaczniesz pić częśćiej to dopiero sobie narobisz problemow. Latwo mozna wpasc w nalog, a wyjscie z tego graniczy z cudem. Sprobuj sie czyms zajac w zyciu. Wiem o czym mowie, bo tez mialam wielka depresje, leczylam sie na to, ale zaczelam czesciej wychodzic do ludzi, uczyc sie angielskiego, czasem jest gorzej ale umiem sobie z tym radzic. I przeczekuje zle chwile.

Gość prawikzewsi
Alkohol nie rozwiąże twoich problemów bo z czasem będziesz musiała pić coraz więcej działanie relaksujące coraz słabsze a skutki zdrowotne nieodwracalne.

Gość gość
może spróbuj ciężkiej pracy

Gość gość
Znajdź sobie chłopa i rżnij go w każdej wolnej chwili, humorek ci wróci.

Gość gość
bede rznac woytka, czekam na niego wlasnie...

Gość gość
oł je :)

Gość gość
leki lekami ale może przełam się i spróbuj porozmawiać z psychologiem o swoich problemach