Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2016 Witam, Chce sie podzielic moim problemen z relacjami z siostra,otoz moja siostra jest wrogo nastawiona do mojej osoby co bylo zauwazalne od lat,najbardziej zazdroscila mi mojego wowczas meza(jestesmy od lat rozwiedzeni) .Przy najmniejszej okazji prowokowala go,wieczorami czesto przyjezdzala niby w odwiedziny,a potem czesto przypominalo Jej sie cos waznego i prosila meza , zeby ja podwozil to Do kolezanki ,to Do domu itp. Na poczatku nic nie podejzewalam, z racji ,ze bylam w ciazy nie chcialo mi sie towarzyszyc w tych podwozkach '.Przyznam,ze maz cos wspominal,ze siostra czesto go namawia na seks,na dyskoteki i ,ze zachowuje sie jak ku....wa..niby tego nie bralam na powazne, znalam ja z luznych zachwan ,zartow ,ale nie sadzilam ,ze stac ja na Tak perfidne podle postepowanie, sadzilam, ze maz nieco przesadza . Los tak mi sie ulozyl, ze maz zostawil mnie gdy bylam w ciazy 2 dzieckiem ,wowczas odszedl z 18 letnia kochanka,oproznil Konto Do zera nawet,moje pieniadze poporodowe z pracy na wyprawke dla dziecka ograbil,zeby urzadzic 18 kochance.Rozeszlismy sie ,uplynelo sporo lat, wyjechalam z polski ,ulozylam sobie zycie,wyszlam zamaz, osiagnelam to o czym zreszta zawsze marzylam,czyli rodzine....i Tu...pojawia sie znowu siostra,ktora bardzo nieszczesliwa,bezdzietna,bez partnera,terroryzuje mnie telefonami,obwinianiem,za Jej niepowodzenia,i Co gorsze twierdzi,ze byla zmuszana przez mojego ex do seksu itp.opowiada pikante szczegoly z ich ,,milosci,,.Potrafi klamac,opsesyjnie wymysla najgorsze klamstwa na moj temat, niedawno informowala mojego aktualnego meza,Co do moich rzekomych podstepnych intencji do niego, i,ze ja niby lubie skoki w bok,i tego typu oszczerstwa,do tego placze jak w histeri ,zeby byc bardziej wiarygodna,..Stwierdzilam,ze siostra umyslnie chice mi zaszkodzic .Co myslicie o Tom ?czy powinnam miec jakiekolwiek skrupuly wykreslajac ja z mojego zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach