Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak traktowac siostre ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chce sie podzielic moim problemen z relacjami z siostra,otoz moja siostra jest wrogo nastawiona do mojej osoby co bylo zauwazalne od lat,najbardziej zazdroscila mi mojego wowczas meza(jestesmy od lat rozwiedzeni) .Przy najmniejszej okazji prowokowala go,wieczorami czesto przyjezdzala niby w odwiedziny,a potem czesto przypominalo Jej sie cos waznego i prosila meza , zeby ja podwozil to Do kolezanki ,to Do domu itp. Na poczatku nic nie podejzewalam, z racji ,ze bylam w ciazy nie chcialo mi sie towarzyszyc w tych podwozkach '.Przyznam,ze maz cos wspominal,ze siostra czesto go namawia na seks,na dyskoteki i ,ze zachowuje sie jak ku....wa..niby tego nie bralam na powazne, znalam ja z luznych zachwan ,zartow ,ale nie sadzilam ,ze stac ja na Tak perfidne podle postepowanie, sadzilam, ze maz nieco przesadza . Los tak mi sie ulozyl, ze maz zostawil mnie gdy bylam w ciazy 2 dzieckiem ,wowczas odszedl z 18 letnia kochanka,oproznil Konto Do zera nawet,moje pieniadze poporodowe z pracy na wyprawke dla dziecka ograbil,zeby urzadzic 18 kochance.Rozeszlismy sie ,uplynelo sporo lat, wyjechalam z polski ,ulozylam sobie zycie,wyszlam zamaz, osiagnelam to o czym zreszta zawsze marzylam,czyli rodzine....i Tu...pojawia sie znowu siostra,ktora bardzo nieszczesliwa,bezdzietna,bez partnera,terroryzuje mnie telefonami,obwinianiem,za Jej niepowodzenia,i Co gorsze twierdzi,ze byla zmuszana przez mojego ex do seksu itp.opowiada pikante szczegoly z ich ,,milosci,,.Potrafi klamac,opsesyjnie wymysla najgorsze klamstwa na moj temat, niedawno informowala mojego aktualnego meza,Co do moich rzekomych podstepnych intencji do niego, i,ze ja niby lubie skoki w bok,i tego typu oszczerstwa,do tego placze jak w histeri ,zeby byc bardziej wiarygodna,..Stwierdzilam,ze siostra umyslnie chice mi zaszkodzic .Co myslicie o Tom ?czy powinnam miec jakiekolwiek skrupuly wykreslajac ja z mojego zycia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować