Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie bez czasu

Dlaczego na emigracji ludzie nie mają wolnego czasu

Polecane posty

Gość ludzie bez czasu

aby się spotkać i coś porobić? Każdy zalatany, goni hooj wie za czym, wolnego czasu zero, zero inicjatywy aby coś robić, tylko praca i praca jak te szczury, no ludzie, życie wam przeleci i gòwno z niego macie......przykre to

Gość gość
Tez bys latal jakbys zarabial 7 funtow na godzine a mieszkanko prawie 1500 :D:D

Gość gość
Taaa mieszkanko 1500 :D chyba w honolulu :D oj bingol bingol. A co ty bys chcial robic co jest wazniejsze od pieniedzy :D moze srac z kumplami w parku i podcierac sie liscmi :D BUEEHHHEEEEHHHEEE

Gość gość
Że co?? brak wolnego czasu? :) żart roku ja pracuję 30 godizn tygodniowo wiec mam dużo wolnego czasu. zarabiam znacznei więcej niż tylko te 7 na gdine czy ile wynosi minimalna (nie mam minimalnej od 5 lat a od prawie 2 lat to mam dwucyfrową stawkę na godiznę). No i nie mieszkam w mega drogim Londynie lecz przy angielsko-szkockiej granicy. pozdrawiam i właśnie idę skorzystać z pogody, na rowery z koleżanką, w planach 30 km. moze więcej

Gość gość
Ty masz dużo wolnego czasu i mało pieniędzy. Ja mam dużo wolnego czasu i zarabiam w trzy dni to co ty w miesiąc. Pasuje? I to się nigdy nie zmieni.

Gość gość
Mieszkanie w Londynie to wydatek przyjmniej 1500, w 4 strefie :P:D

Gość gość
Bo mój ukochany Londyn to metropolia światowa. Jak chcesz mieszkać w centrum kultury światowej to płać. My Brytyjczycy nie będziemy płacić za ciebie.

Gość gość
napisane było "na emigracji" a tu sypiecie tylko o Londynach i 7 na godzine, czy 1500 za mieszkanie. Czy tylko tam do Londynu wszyscy wyjechali? no co wy ludzie. Pozatym te ceny to WY SAMI takie nabijacie konkurując ze sobą jak szczury i podbijając stawki za wynajem licytując się nawzajem kto da więcej, a potem jèbiecie dzień i noc za apartment w którym raz na czas śpicie. Trzeba być kompletnym bezmózgiem.

Gość gość
W pl za to masz czas :D orajac 12/dziennie uprywaciaza z tegopare godzin geatis buhaha Albo w korporacjigdziejestes bialym murzynem jeszcze za jakiepieniadze Polska to montownia europy kraj niewolnikowpracujacych dla niemcow Jeszcze

Gość gość
Do 13:10 Serio, w trzy dni zarabiasz £3650 netto? Zmieni leki bo bredzisz :D :D od razu widac ze pisze to osoba ktora UK zna z mapy i polskiej tv

Gość gość
Poza tym ja pracujac 30h/tydzien mam miesiecznie na reke ok £1220, moj partner ma kilka stow wiecej (35/38 h/tydz), a za mieszkanie (mieszkam sami 1 bed metraz ok 45m kw) placimy miesiecznie £810 - czynsz + council tax + prad gaz + Internet. Policz sobie ile mamy dla siebie.

Gość gość
Są tygodnie kiedy nie mam wolnego czasu bo dużo pracuje i się ucze ale jak juz mam wolny czas to spotykamy się ze znajomymi, wychodze na koncerty, jade na wakacje. Jeśli narzekasz ze znajomi nie maja czasu się z tobą spotkać to nie wina emigracji tylko oni po prostu cie nie lubią ;) ja tez jak kogoś nie lubię to wymiguje się brakiem czasu więc masz odpowiedź :)

Gość gość
I musisz mu dawac doopy zeby cie nie rzucil , fantastyczna perspektywa wiesniaro buahahahahaaaaaa. W PL wszystko trzykrotnie tansze, pompa jak chuj z osrusow udajacych brytoli:D

Gość gość
My Brytyjczycy patrzymy z pogardą na was polaczki-cebulaczki, bo w tym waszym kraiku z pogranicza Uralu żyje się taniutko a zarabia się cieniutko. Ale jak na was tyle to wystarczy.

Gość gość
13:48 Czemu siedzisz na polskim forum ? :P Nie posraj sie z tym Londynem

Gość gość
No, raczej cie nie lubią jak nie maja czasu... Ja mam mnóstwo znajomych i żeby spotkać się z każdym po kolei to zajmuje sporo czasu a jest przecież jeszcze tyle innych rzeczy do robienia w życiu.

Gość gość
16:56 A my na was :P taki z ciebie Brytyjczyk jak ze mnie spiewaczka operowa :P

Gość gość
W PL jest miodzio i zarobki lepsze niz w uka dla specjalistów jak ja a zycie taniutkie. UK to sracz dla nadwiślańskich przygłupów którzy ledwo wiążą koniec z końcem na wynajmie i chlastaja sie wsrod ciapatych. Haha! Jak się cieszę że już tam nie mieszkam w tym muzułmanskim kalifacie z tymi obes/ranymi tłumokami po wsbzdetach.

Gość gość
do 14:45 co to znaczy że musze dawać doo/py ? :) ja kocham mojego partnera, on mnie, i lubimy uprawiać razem seks, więc ja nic nie muszę :D prostaku

Gość yeebać debili
gość dziś jak nie mieszkasz za granicą to po hooj wchodzisz na tematy za granicą? problemy z czytaniem czy po prostu debil?

Gość gość
bingol znowu łancuch przegryzł i uciekł z psychistryka???

Gość gość
tak sobie tłumacz obciągaro :D musisz obciagac bo inaczej bys nie przezyła sama w tym smierdzacym i drogim jukeju :D

Gość bingol cewlu yèebany
dziś 13:48 Czemu siedzisz na polskim forum ? jezyk.gif Nie posraj sie z tym Londynem >>> polskie forum z tematami o życiu za granicą, jakiś problem z tym?

Gość kto mądry to spíerdala
gość dziś tak sobie tłumacz obciągaro smiech.gif musisz obciagac bo inaczej bys nie przezyła sama w tym smierdzacym i drogim jukeju smiech.gif DDD obciągać to musisz ty, swojemu panu i władcy prywaciakowi aby ci wogóle wypłate dał, taki kraj jak i ludzie czyli hoojowy

Gość gość
Zyc w UK to wyrok na wiecznia drozyzne fatalne zarcie i wyłudzanie benefitow przez 99% osrusów. No chyba że jesteś ku/rwa, złodziej czy ksiądz dobrodziej. Wtedy żyjesz godnie w uk. Reszta gnije na pokoiku i wysyła funty do PL bo w uka i tak ich nie umieja wydac. I PL pieknieje. Dzieki wielkie dopomyje.

Gość gość
My Brytyjczycy jesteśmy bogaci. Więc nic dziwnego, że wy polaczki nam zazdrościcie. Ale na bogactwo trzeba sobie zasłużyć. Wam tego nie jest dane dostąpić (bogactwa). Ładnie napisałam nie?

Gość gość
Schlebiaj sobie świnio, co ci pozostało. Swoją drogą, to mam znajomego co nie skoczył podstawówki i do uka wyjechał. Tez się na fejsie szczyci, że na wycieczki jeździ he he he https://www.youtube.com/watch?v=Ilx2_ujZokM

Gość gość
bingol jak zwykle sp********ił temat Brawo dla tego pana :D:D:D

Gość gość
My Brytyjczycy jesteśmy bogaci. Więc nic dziwnego, że wy polaczki nam zazdrościcie. Ale na bogactwo trzeba sobie zasłużyć. Wam tego nie jest dane dostąpić (bogactwa). Ładnie to ujęłam nie? Przekonywująco. Zazdrość, zazdrość, Polska zazdrość. Nic wam to nie pomoże biedaki zaściankowe.

Gość gość
Widocznie autor zna leniwych, malo ambitnych ludzi. Jak ktoś chce to zawsze znajdzie czas na rozrywki.