Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w 5 miesiacu ciązy pomozcie figura

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o to, że do 6 tyg ciazy gdy nie wiedzialam jeszcze, ze w niej jestem wykonywałam cwiczenia na pośladki, faktycznie były ładniejsze, jedrniejsze. .. natomiast teraz gdy jestem w piatym miesiacu tyłek mi opadł, nie ma juz jakby tego napięcia.. Nie wiem co robić, czy jak poczekam do konca porodu to nie bedzie za pozno ? Czy są jakies cwiczenia na posladki ? nie przytyłam duzo w zasadzie przed ciaza wazylam 73 kg, wiem, duzo brzmi.. ale nie wygląda :D do 4 miesiaca schudłam i wazylam 67 a teraz przytyłam do 71 .

Gość prawictwo pospolite 152
są takie cwiczenia , najlepiej od razu przewinąc do 6 minuty ten filmik , bo dopiero od 6 00 minuty jest pokazane jak trenować posladki https://www.youtube.com/watch?v=lihzztx2q7w poza tym w ciaży nie powinno sie cwiczyc zbyt intensywnie , to szkodzi

Gość gość
No o to pytam właśnie :D Ja nigdy intensywnie nie cwiczyłam, ale duzo napinałam miesnie posladkow wymachiwałam w tył były ładniejsze a boje sie ze beda rozlazłe, a po ciazy ciezko bedzie mi wrocic do formy. Nie chce przesilać organizmu, i tak mam duzo wysiłku z przymusu na codzien.

Gość prawictwo pospolite 152
musze cofnąc to co wczesniej napisałem. .Akcja zaczyna sie jednak od 2 minuty , a napisałem ze od 6 00 mój bląd.. LEpiej przewinąć do 2 00

Gość gość
A czy moge je wykonywac tez w ciazy ?