Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To forum Kafeteria jest podobne do okrętów Kolumba , które

Polecane posty

Gość gość jacek sparrow
porwałem se statek Kolumba hueheuehe :)🖐️

Gość gość
namysłów NIE istnieje a po wpisaniu tej nazwy do nawigacji samochodowej słychać komunikat głosowy "zawróć jeśli to możliwe" :o

Gość gość
niektóre okręty już toną , trzeba by rzucić koła ratunkowe .

Gość gość
dopiero teraz blokada do forum ustąpiła , można znów pisać . Itaka ..

Gość ElaLuna
Itaka nie wiem dlaczego mnie tu skierowales...Na ktorym jestes watku? Dalej tam gdzie pisze Mart....a ? :)

Gość gość
Ela Luna , tu jest moja skrzynka kontaktowa dla ciebie , nic więcej . Tam w temacie Martyny piszę tylko pro publiko bono , gdyż jest tam pewien elektorat tylko czytających (kilkanaście osób) , a rzeczywiście piszących jest tylko kilka osób , to tu masz rację . Każdy kto tam wchodzi pisać ( a nie jest logowany ani rejestrowany ) otrzymuję nick: gosc . Więc , jak wejdzie tam 5 osób bez logowania to wszystkie te osoby będą mieć nick: gosc. Ja nie mogę się nigdzie zalogować bo na moim tropie jest pewna izraelska organizacja . Nie chcę tu mówić szczegółów , może innym razem. Oni tu monitorują wszystkie wpisy , podobnie jak s/o/v/ieci . Nie używaj na swoim postach słów opętani ani podobnych gdyż wówczas się im pogarsza , a diabeł wmawia im że są zgubieni . Trzeba zawsze pisać słowa nadziei . Jak masz jakieś pytanie to napisz . Pozdrawiam , jesteś ok.

Gość ElaLuna
Gosc dziekuje. Powiem Ci szczerze, ze te for a sa niewiele warte-strata cennego czasu, napisalam Ci cos na ten temat na onet. Pisza dopiero do roku I juz zaczyna mnie to denerwowac-za malo widze ludzi walczacych o nasz kosciol, to mnie martwi. Chociaz cuda sie zdarzaja. Znam historie pewnej osoby (nie znam jej w detalach), ktora byla innego wyznania I okrutnie, ale to przeokrutnie jechala na KK. Bog te osobe oswiecil, chwala Panu! Wrocila ta osoba na katolicyzm, wlasnie dzieki ...forum...mozliwe, ze katolicy sie modlili za ta osobe I sporo do niej pisali. Teraz nie da slowa powiedziec o KK, przyznaje, ze tylko w KK widzi, ze wszystko ma "rece I nogi", nic ujac nic dodac. Ja nie wysiaduje na forum jak kiedys, wiec to co tam napisales to troche wydalo mi sie dziwne, ale to nic, tak Ci sie powiedzialo. Co do wywiadu...nie wiem co powiedziec. Zaskoczyles mnie. Nie pisz, lepiej nie pisac, wiesz o co chodzi. Pozdrawiam, milego wieczoru:) U mnie dopiero 14:40:)

Gosc masz absolutnie racje piszac; "Nie używaj na swoim postach słów opętani ani podobnych gdyż wówczas się im pogarsza , a diabeł wmawia im że są zgubieni . Trzeba zawsze pisać słowa nadziei ." Czasem zaluje, ze tak napisalam, niestety jedno klik I poszlooooo:) Obiecuje, ze nie bede tak pisala, masz racje, ze ich to tylko rozwsciecza, slowa nadziei sa milionkroc lepsze.

Gość gość
dzięki że napisałaś , ja tu przed chwilą odpisałem tobie całą stronę A4 ale nie przyjęto postu , dopatrzono się s.pa.mu . To następna przykra sprawa tego forum . Jak nie chcesz to nie pisz tutaj , nie nalegam . Spotkamy się w onecie. Jesteś fajną rycerką . Pozdrawiam.

Gość gość
do ela luna ela1 , to dobrze że piszesz na takim forum w którym jest wielu do których możesz pisać słowa nadziei. Naj.świętsza M.aria przekazuję , że nie wersety z biblii ale jej słowa miłości do nas skierowane z jej Serca pochodzące mają moc zwycięstwa w sercach ludzkich . Matka Najświętsza cieszy się na pewno , że masz dostęp do wielu którzy są daleko od kościoła bo Ona chętnie w ich sercach zwycięży jeśli przekażemy im choć część tych słów z Jej Serca pochodzących , z wielu jej objawień i orędzi na świecie . Pozdrawiam cię , jestem z tobą.

Gość ElaLuna
Gosc, Dziekuje za wpisy. Przepraszam, ze malo, albo wcale przez nastepne kilka dni bede pisala, przyjechala do nas rodzina-moja siostra z mezem, bede wiec zajeta. Pozdrawiam, zostan z Panem Bogiem:)

Gość gość
dzięki ela1 za dobre słowa tego obecnie tak brakuje na świecie , nie pisz gosc tylko gość , bo gosc nadał mi server z kafe . Ciekawy jestem z jakiej korzystasz wyszukiwarki , bo ja z firefoksa , pobrałem od nich anty śledzący program Ghosterry z którego otrzymuję informację ile w danej chwili tropicieli mnie śledzi . W tej chwili mam 6 , ale jak wchodzę na onet to dochodzi do 23. Bardzo fajny program i mogę tych tropicieli wylistować , mają nazwy firm reklamowych ale to może być przykrywka . Mogę też określić na mapie skąd działają. Jeszcze raz dziękuję , trzymaj się .

Gość ElaLuna
witaj Gość, niewiele pisze na forum, martwia mnie bluznierstwa, staram sie nie czytac, ale sam widzisz, ze obroncow Kosciola na forach jest niewielu. Nie jest dobrze, jedyne co to moge sie tylko pomodlic za tych, ktorzy tak okrutnie jada na Kosciol. Czasem wpadam, popisze, ale jak widzisz malo mnie tam. Pisac trzeba o Milosirdziu Bozym. Klopot mam z tym, bo zaraz padaja obelgi, nie chce uzywac Swietego Imienia, jak wiem, ze obelgi sie posypia. Czasem wydaje mi sie, ze to grzech, ze Bog woli modlitwy za biednych grzesznikow (wlaczajac mnie, bo tez jestem tylko marnym grzesznikiem). Jesli czujesz sie na silach pisac I Bod Ci podpowiada, abys to czynil to rob to. Ja czuje odwrotnie...Moge niby pisac, ale nie moge czytac wpisow antykatolickich. Pozdrawiam serdeznie, szczesc Boze.

Gość gość
witam cię Ela , to forum już faktycznie "tonie" od złych wyrazów i obelg . Ale co zrobić jak takie zwroty i wyrażenia dorosłych słyszą bawiące się dzieci gdy muszę przejść obok sklepu z alkoholem - to można się po ziemię zapaść . Ja być może mam jakieś zdolności do pisania ale wiesz , czas mam ograniczony a komputer nie mój tylko korzystam z czyjegoś. Wiedz , że moje serce jest całkowicie oddane miłości do Najświętszej Niepokalanej Marii i to mnie jeszcze tylko daję chęci do życia i tym uczuciem jedynie żyję , temu się poświęcam . Ja tu czasem piszę jeszcze w temacie "blasku nie znającego zachodu słońca" , jak wejdziesz na stronę główną Kafe to w poziomym okienku wyszukiwania wpisz powyższe 4 słowa tak jak w cudzysłowiu - to łatwo odnajdziesz ten temat . Tam piszą wspaniałe dziewczęta szukające Jezusa i królestwa bożego. Pozdrawiam cię Ela , życzę ci byś znalazła to szczęście które szukasz . Ja dalej piszę na inte~ ale tam jest bardzo wiele wpisujących tak , że po kilku godzinach po moich wpisach może już nie być śladu. A czy u was też forum polonijne ? Jeśli tak to podaj link .

Gość gość
Najświętsza Maria prosi by jak najwięcej ludzi przyjęło Płomień Miłości jej Niepokalanego Serca bo tylko wtedy da się przetrwać ludziom we współczesnym świecie pełnym brutalizmu i przemocy . W swych orędziach Maryja przekazała węgierskiej mistyczce Elżbiecie Szanty polecenie by rozpowszechniać wśród młodych to jej orędzie oraz odmawianie koronki do płomienia Miłości Niepokalanego Serca Maryi. http://www.duchprawdy.com/plomien_milosci_NSM.htm

Gość gość
Ela , już nie chcę wchodzić na to forum onet , rujnują mi serce reklamy jakie się tam pojawiają , prezentujące wyszukane piękności w skąpych strojach . Ten człowiek , który takie fotki tam umieszcza jest na pewno poza wiarą w Boga .

Gość ElaLuna
do: gość Rowniez zycze Ci wszystkiego najlepszego, Lask Bozych na kazda chwile Twojego zycia. Powiem Ci, ze w ogole juz nie bede pisala, doszlam do wniosku, ze lepiej sie pomodlic, pojsc do Kosciola, niz siedziec w tym smietnisku (onet). Strata czasu. Milo mi bylo Cie poznac. Zostan z Panem Bogiem. Pozdrawiam.

Gość gość
na koniec chcę tobie powiedzieć Elu 1 , że świat snów został stworzony przez Boga z wielką doskonałością i ma wiele ukrytych tajemnic . W tym świecie my żyjemy nie tylko wtedy gdy śpimy ale również po wybudzeniu kiedy idziemy do pracy , gdy pracujemy itd. Ten świat składa się z ponad 7 światów równoległych , wszystkie je kiedyś już zwiedziłem . Wiele spraw , które tam się dzieją mają zadanie ratunkowe dla nas tu w realu , np. sny ostrzegawcze , ale też wiele innych. Na ten temat mógłbym napisać książkę. Jak będziesz miała kiedyś kłopoty niepokoju i trwogi to oznacza że przebywasz na za niskim świcie równoległym snów . Trzeba wtedy , zamiast łykać tabletki na depresję , poprosić swego anioła stróża w modlitwie aby przeniósł ciebie na wyższy poziom świata snów a od razu odczujesz ulgę . Pisałem kiedyś o tym na forum , niektórzy młodzi skorzystali z tych rad i pozbyli się depresji. Kiedyś pewien kapłan (Kolbe) nie wiedział czym ma się zająć aby rozszerzać królestwo boże na ziemi . Modlił się o to i przyśnił mu się kilka razy sen , że uczy religii skośnookie dzieci . Od razu napisał podanie o utworzenie placówki misyjnej w Szanghaju i w Japonii. Po otrzymaniu pozwolenia naprawdę tam pojechał , ten sen urzeczywistnił i założył kościół w Japonii. Jednak trzeba mieć odwagą by tak czynić .

Gość gość
może na tym nowym katolickim forum http://adonai.pl/maryja/?id=91 będzie tobie lepiej pisać . Trzeba myszą kliknąć obrazek o nazwie: źródełko , u góry ekranu.

Gość gość
witam cię ela1 , pisałem tam na twoim onecie , ale teraz ce.nzura tam szaleję , nie przepuszczają co drugi z moich wpisów . Najświętsza Maria bardzo ciebie kocha , ale martwi się o ciebie i nie chce byś pisała już o: ma__sonach ani o Ilu__minatach , gdyż oni śledzą większość portali i mogą być groźni dla ciebie. Dla swego bezpieczeństwa nic już niepisz o tych sektach. x Nie wiem czy znasz pewnego diakona charyzmatyka , który pisze niesamowite zadziwiające świadectwa o cudach ratowania przez Maryję https://www.youtube.com/watch?v=unXqWWkElZY x odnoszę wrażenie , że tamta administracja jest zorientowana protestancko , co o tym sądzisz ? x pisałem tam po nickiem: opoka , cześć . Pozdrawiam .

Gość gość
https://podroze.onet.pl/forum/religia,382633,czytaj-popularne.html tutaj na tym dziale : podróże religie zupełnie jest inne administrowanie , bardziej przyjazne dla tych piszących . W tej chili nie mam możliwości cokolwiek tam napisać , długonikowcy osiągnęli chyba swój plan . Pozdrawiam.

Gość gość
linki z przecinkami tu nie łączą , trzeba w okienku google wpisać ręcznie .

Gość gość
Orędzie Najświętszej Maryi (25) z dnia 3.04.1994 r. godz. 14.20 "W czasie wspólnej modlitwy przyszła Matka Boża i duże grono Aniołów., Stała na chmurce, ubrana była w białą suknię, przepasana była niebieską szarfą, w rękach trzymała złoty Różaniec. - Mój sługo(widzący) , przekażę Ci całą mękę Pana Jezusa, ale ty nie będziesz w stanie tego swoim wiernym opisać. Moje dzieci, przekazuję wam Orędzia abyście trwali w modlitwie. Przychodzę do Was, Moich dzieci na ziemi i stale was proszę, upominam i błagam o modlitwy. Ale jak mało Moich dzieci to rozumie, drwi sobie z Moich przekazów i poleceń. Moje dzieci, proszę Was nie upadajcie na duchu. Pozostańcie na twardej drodze krzyżowej tak , jak pozostał Mój Syn aż do śmierci aby odkupić cały świat. Tak i wy Moje dzieci dźwigajcie ten swój ciężki krzyż. Teraz jest wam ciężko na sercu ponieważ jesteście tak podle prześladowani z powodu Mojego Imienia i Mojego Syna Jezusa, ale zapewniam Was, że przez swoje tak gorące modlitwy zwyciężycie. Udzielam Wam dzisiaj Moje dzieci, Swojego błogosławieństwa. Dla was tu obecnych na modlitwie i dla waszych rodzin. Dla Was wszystkich, którzy stoicie twardo na tej ziemi, którą wam wskazałam i proszę nie upadajcie na duchu. Niech wasze serca będą napełnione miłością dla Nieba, a Mój Syn nikogo nie odrzuci. Bądźcie bardzo mocnej wiary i nie upadajcie szybko w grzech. Musicie wszystko czym żyjecie oddać Jezusowi starając się być Jego dzieckiem , a On wam w nagrodę daje Niebo. Przygotowuję was na trudne i ciężkie czasy. Błogosławię Was Moje dzieci, w Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego, Amen".

Gość gość
Maryland https://www.youtube.com/watch?v=FvCJ4wgTAQA czy wg was przeżycia na twarzy wizjonerki Giany Sullivan , podczas tego objawienia Maryi , są szczere czy udawane ? (1min. 34 sekunda filmu) Ta kobieta była kiedyś stewardessą i latała pod niebem w samolocie a teraz doznaję wizji nieba ale już na ziemi w Marylandzie .

Gość gość
Okręty Kolumba znów płyną .

Gość gość x

Ale do Indii jeszcze jest daleko.

Gość egzegeta

Jakich Indii? Najpierw Kuba i kanał panamski ..