Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To forum Kafeteria jest podobne do okrętów Kolumba , które

Polecane posty

Gość gość

zawiozły ludom niewinnym i nie oświeconym : wiedzę , wynalazki , lekarstwa i wiarę , ale też wiele nie prawości .

Gość gość
a co ma wspólnego ten film z okrętami Kolumba ?

Gość ŁyyySyyy
"To forum Kafeteria jest podobne do okrętów Kolumba , które"- odkrywały to co zostało już dawno odkryte przez Wikingów, a być może także i Chińczyków.

Gość gość
to prawda że te okręty (działy tematyczne) przywożą to co inni doświadczyli lub nauczyli i docierają do nieumiejących za pomocą tematów (szalup) to co cenne ale i to co nie cenne . Jednak są pewne wiadomości które mogą uratować losy wielu tych którzy bez okrętów Kolumba nigdy by tego ratunku nie mieli ani nie poznali .

Gość gość
niektóre okręty powinny być wyciągnięte na brzeg lub do doku i oczyszczone z czarnych muszli bo już toną ..

Gość Kevin Beton
moja Czarna Perła zawsze pływała pod piracką banderą

Gość gość
Miasto Namysłów (wojewodztwo opolskie) to taka odkryta ameryka

Gość gość
dziura namysłów to trójkąt bermudzki. dziura której nikt nie widział, podobno istnieje, a i tak wszyscy na wszelki wypadek omijają szerokim łukiem 🖐️

Gość gość
nie istnieje; a te swoje filmiki w d... sobie wsadź. tyle razy ci mówiłam, że nikt tego nie ur******* i nie ogląda

Gość gość
Idioto obejrzyj istnieje Chyba lepiej wiem Bo mieszkam koło Namysłowa namysłów jest starszy o 200lat od Warszawy

Gość gość
nie ma ŻADNYCH, potwierdzonych naukowo, dowodów na istnienie tej dziury! te twoje śmieszne pseudo-dowody są tyle warte co filmiki z yeti :classic_cool:

Gość gość
dowód ze namysłów istnieje Namysłów Pogoda: Namysłów Częściowe zachmurzenie · 10 °C 12:19 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
dobrze wiesz że istnieje ja mam dowód często w nim jestem i to jest namacalny dowód nie wierzysz to pojedź tam albo wpisz sobie w google namysłów

Gość gość
ty jesteś upośledzony und poy****y i nikt twoich słów nie bierze na poważnie, włącznie z rodzicami, będącymi twoimi opiekunami prawnymi

Gość gość
Rejestracja ONA - Rejestracja samochodowa, tablice rejestracyjne na-mapie.info/tablice/opolskie/ONA Jaka rejestracja w mieście Namysłów, województwo opolskie. Numer i tablica rejestracyjna ONA. Tablica rejestracyjna ONA, rejestracja Namysłów, Tablice ... - Tuko.pl www.tuko.pl › Motoryzacja › Tablice rejestracyjne › WOJEWODZTWO-OPOLSKIE Tablica rejestracyjna ONA. Tablica rejestracyjna Namysłów. ONA. Namysłów. Tablice rejestracyjne · Tablice rejestracyjne wojewodztwo-opolskie ...

Gość gość
to ty jesteś uposledzony twierdząc że namysłów nie istnieje bo istnieje nie wierzysz kliknij w linki powyzej badź wpisz sobie w google namysłów

Gość gość
to ty nie ja udowodniłes ze jesteś upośledzony przecież namysłów naprawde istnieje żeby mieć dowód to przyjedź do Namysłowa wtedy nie bedziesz mieć watpliwosci że on naprawde istnieje zastanawia mnie jedno czy serio tak myślisz czy udajesz

Gość gość
wpisz sobie w nawigacji samochodowej namysłów to na sto procent bez watpliwosci wyszuka ci namysłów nie musisz tam jechać wpisz sobie w planowaniu trasy albo z nawigacją przyjedź

Gość gość
jak nikt moich słów na poważnie nie bierze przecież namysłów naprawde istnieje nie wierzysz wpisz sobie w google namysłów albo tu kliknij https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa

Gość gość
Kolumb zaczal ludobojstwo indian, sam podobno wlasnorecznie zabil pol miliona. Ale w plowskich zacofanych szkolkach nie ucza prawdy tylko o "bohaterstwie" tego i podobnych cweli.

Gość gość
hahaha jakie porównanie

Gość gość
Kafeteria i wiedza, wynalazki, lekarstwa i wiara, HAHAHAHAHA :D:D:D No, może tylko ta nieprawość.

z pewnościa autorze, powinieneś udać sie na leżankę do psychiatry i opowiedzieć tam o swoich problemach, może jeszcze nie jest za późno...

Gość gość
kat0wice gdyby nie ja to byś nie wiedział Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 11 °C, wiatr płd., 11 km/h, wilgotność 73% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 13:03

Gość gość
Gdyby tam była winnica to masz rację .