Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista1111

Po co kobieta w ogóle istnieje?

Polecane posty

Gość Realista1111

Kobieta istnieje po to, żeby sprzątać, gotować, dbać o dom, pracować na etacie i dawać tyłka. Wszystkie inne teorie to bujdy feministek, które powinny być w Polsce zakazane. Czas zmienić program nauczania w szkołach i system wychowania dzieci, bo wypuściliśmy w świat już conajmniej 2 pokolenia księżniczek, które nie wiedzą nawet jak się kibel czyści albo jajecznicę robi.

Gość gość
popieram

Gość gość
A Ty, księciuniu, wiesz...?

Gość gość
Kobieta istnieje po to by napędzać światową gospodarkę ! Kto tego nie wie jest skończonym kretynem. To kobieta robi zakupy, to ona sprawia że rodzi się popyt a zaraz potem podaż! To dla kobiet powstają drogie inwestycje takie jak piękne domy czy samochody! Gdyby nie było kobiet, mężczyźni nie potrzebowaliby tego wszystkiego, nie potrzebowaliby blichtru ! Kobieta jest zatem filarem gospodarki świata!

Gość gość
Gdyby nie kobieta, faceci nadal żyliby w jaskiniach i na drzewach;)

Gość gość
Ja bym się raczej zastanowiła po co istnieje facet? - A no po to żeby na to wszystko zarobić! Czyli jak juz przestaje spełniać tą funkcję staje się jakby bezużyteczny...-Bo do czego innego może jeszcze służyć?

Gość
gość dziś Ja bym się raczej zastanowiła po co istnieje facet? - A no po to żeby na to wszystko zarobić! Czyli jak juz przestaje spełniać tą funkcję staje się jakby bezużyteczny.<<< Byc moze staje sie bezuzyteczny dla kobiety. Podobnie jak dla mezczyzny, bezuzyteczna staje sie kobieta ktora nie d******py. Ale wciaz jest uzyteczny dla samego siebie :-).

Gość gość
Ja jednakowoż nie mam ochoty robić to, do czego ponoć istnieję. I co? Kto mnie zmusi? Ty mnie zmusisz? Nikt mnie nie zmusi. Wolność kocham i rozumiem...