Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż umawiał się na seks za pieniądze

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny . Mam wielki problem :( dwa tygodnie temu przez przypadek usłyszałam dźwięk messengera i okazało się ,że mój mąż mimo ,że zawsze mówił ,że nie ma facebooka bo mu niepotrzebny ma go już od trzech lat albo i dłużej. Wybaczyłabym mu to gdybym nie zobaczyła do czego jest mu on potrzebny:( Umawiał się tam z dziewczynami na seks mówił ,że zapłaci ( nawet 1000 zł ) podawał numer telefonu. Nigdy nie dawał mi sygnału ,że coś jest nie tak a jesteśmy małżeństwem od 4 lat. Wyprowadziłam się a on teraz przyjeżdża i mówi ,że to dla "żartów" było i że nigdy do niczego nie doszło. Poza tym jeszcze okazało się przy okazji ,że nabrał jakichś kredytów nie wiadomo na co bo się nie przyznał ale wiem ,że lubi hazard i obstawia jakieś zakłady. Na leczenie też nie był chętny chociaż go o to prosiłam. Mówi ,że to nie jest choroba bo chodzi do pracy nie zaniedbuje jej itd. Teraz po mojej wyprowadzce mówi ,że pójdzie raz w tyg na spotkanie( myślę ,że na odczepnego). Chce żebym wróciła . Stara się Co myślicie o tym wszystkim? Jest mi ciężko bo go Kocham tęsknie za nim :(

Gość gość
Prowokacja. Ja też jestem mężem i też się umawiam na płatny sex i nogdy przenigdy nie podaje numeru telefonu. Z resztą one też nie. Od tego sa anonimowe skrzynki mailowe.

Gość gość
Myślę, że z nim zostaniesz, mam rację?

Gość gość
On podawał swój numer w dodatku służbowy .. I nie wiem czy mam mu wierzyć , że nigdy do niczego nie doszło. Bo skoro robił to dla żartów to po co go podawał ?

Gość gość
zastanawiam się nad tym czy zostać ale boję się ,że za rok dowiem się jeszcze gorszych rzeczy

Gość gość
Przecież to normalne. Każdy facet chodzi na lewizne więc o co Ci chodzi.

Gość gość
Jeśli to normalne to wolę chyba być sama

Gość gość
Widocznie czegoś nie dostaje w domu. Proste i logiczne.

Gość gość
" Widocznie nie dostaje czegoś w domu" Czyli od razu ma biec do innej ??? Ochyda!