Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet skorpion. Jak z nim żyć

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jest skorpionem, życie z nim to udręka. Ja jestem rakiem. Czy któraś z was ma podobne spostrzeżenia na temat tego znaku zodiaku? Co z tymi skorpionami nie tak? Jak przemawiać do takiej osoby. Ciągle się kłócimy, ciągle mnie rani..

Gość gość
Nie mam pojęcia, ja się doskonale dogaduję ze skorpionami, to najfajniejszy znak

Gość gość
skonczcie pitolic - co ma znak do charakteru, masz zryty charakter, to z kazdym sie bedziesz klocic

Gość gość
A o co sie klóci? Może ma rację

Gość gość
Ja lubię mężczyzn skorpionow. Też jestem skorpionem.

Gość gość
Rozstańcie się, jeśli jest między wami tak jak piszesz. Nie będzie lepiej dzięki temu, że ktoś Ci powie co masz robić, a czego nie robić. Nie o to chodzi, żebyś chodziła wokół na paluszkach. Masz być sobą - tylko wtedy związek ma sens. Byłam ze Skorpionem i nie było w ten sposób.

Gość gość
Ja mialam, to cholerny egoista, narcyz, jak cos nie po jego mysli bylo to foch albo klotnia., poza tym to klamca, oszust, zlodziej, kretacz, manipulant itd itp ..

Gość gość
Ja jestem skorpionem i jestem kobieta. Moj mezczyzna - panna. Co moge o sobie powiedziec jako skorpion ? Napewno jestem uparta .. Ale nie dlatego 'bo tak' tylko az mnie w srodku skreca jak mam komus odpuscic i ma wyjsc na jego. Czuje to podnoszace sie cisnienie i bardzo ciezko odpuscic nawet jesli wiem ze nie mam racji. Czasem jak za dlugo jest dobrze samoczynnie znajduje jakas wymowke do klotni. Ale jestem swiadoma i po zwriceniu uwagi staram sie poprawic. Moja mama zawsze mowila na mnie jak pokazywalam zlosliwosci 'typowa skorpiobica !' fakt zlosliwa jestem i ciezko u mne ze slowem 'przepraszam'. ale kocham najblizszych nad zycie.. jestem bardzo wrazliwa i uczuciowa.

Gość gość
Taki z ciebie skorpion jak ze mnie ryba.

Gość gość
Skorpion to nudny, rozlazły zadufany w sobie i bardzo oficjalny zdystansowany fiut. Wspolczuje osob które są w związku ze skorpionem