Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam... zainteresowania!

Polecane posty

Gość gość
Byłam kiedyś w takiej znajomości. Ja mężatka, on w związku nieformalnym.Było wszystko, zdjęcia, filmiki, seks przez tel... Potem on uznał że to jest "nierozwojowe" . Czułam się jak ścierka do podłogi...

Gość gość
Współczuję ale nie żałuj nie jest tego wart Ostatnio przeczytałam to, tekst tak życiowy ""Boże chroń mnie od fałszywych przyjaciół z wrogami sobie poradzę"" U mnie było dziwacznie, niby przyjaciele rozmowy o wszystkim a po fakcie dowiaduje się że przeżywa coś niesamowitego Bzura dziecinada

Gość gość
Trochę jednak żałuję, zaufałam mu a on mnie potraktował przedmiotowo :(

Gość gość
Niestety mogę napisać rozumiem choć jestem po mega dłuższej znajomości internetowo realnej ale finał podobny Pomyśl takiego kwiatu a raczej chwasta pół światu nie był Ciebie wart, spotkasz kogoś mega wartościowego i wspomnisz słowa nie ma tego złego co by... Dasz radę na pewno dasz radę bo kto jak nie MY:) P.S Boli przez półtorej roku później już z górki

Gość gość
Byłam kiedyś w takiej znajomości. Ja mężatka, on w związku nieformalnym.Było wszystko, zdjęcia, filmiki, seks przez tel... Potem on uznał że to jest "nierozwojowe" . Czułam się jak ścierka do podłogi... Oooooo Bardzo dobrze się czułaś bo tym właśnie jesteś MĘŻATKO.

Gość gość
21:57 Dzięki za dobre słowa :) A komuś z wypowiedzi poniżej też dziękuję za słowa krytyki, biorę to na klatę i tak się składa że mnie g****o obchodzą zdania innych ludzi nieznających mojej sytuacji. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja z kolei jestem w takiej sytuacji , że to mnie "rzucono". I to nie dlatego, że sprawa była nierozwojowa, tylko dla tego, że chyba za bardzo się rozwinęła właśnie. Od samego początku jasno określiliśmy swoją sytuację życiową, wyznaczając granice znajomości. No ale, życie różnie się układa i - podobno - za wiele zacząłem dla niej znaczyć. I dlatego postanowiła nasze kontakty zakończyć. A ja za nią cholernie tęsknię :(

Gość gość
Baby to chuuje :(

Gość gośćz założenia szczęściara
Jak można kogoś rzucić jeśli zaczyna coś znaczyć? Twoja teza nie trzyma się...całości Pewnie coś było nie tak:)

Gość gość
Z cyckami

Gość gość
Gość8:35 Ktoś musi mieć jaja jak faceci to pierdoly

Gość gość
Gość wyżej też trafił mi się popapraniec

Gość gość
Teaz ma jak najbardziej logiczne i spójne wytłumaczenie. Oboje byliśmy - jesteśmy - osobami, że tak powiem, niesamotnymi, mającymi swoje rodziny, małżonków i resztę tego bagażu, zwanego życiem osobistym. Być może to była tylko wymówka, ale takie było właśnie wyjaśnienie - za dużo zacząłem znaczyć, za bardzo zaczęło to wpływać na jej życie realne, uczucia wobec męża i tak dalej i temu podobne ...

Gość gość
Wasze rozterki życiowe podsumuję tak: "Diana i Bazyl żyli długo i szczęśliwie – nie pobrali się." :D 4.

Gość gość
Nikt ślubu nie planował, bądźmy w miarę poważni :)

Gość gość
Hej Panie! Jestem w podobnej sytułacji tylko że j mam 32 lata chętnie popisze adres; Przemek.Pajewski@interia.pl

Gość gość
sytułacja wskazuje na to, że jesteś zwyczajnym idiotą bez edukacji :O

Gość gość
Tu chodzi raczej o coś innego. Wszystko jest dobrze (seks, itd. ) dopóki ktoś nie zaczyna myśleć i burzyć to proste w obsłudze szczęście. ;) 4.

Gość gość
Pomyliłem się email przemek.pajewski@interi.pl

Gość gość
QED - teza o zidioceniu potwierdzona

Gość gość
A komuś z wypowiedzi poniżej też dziękuję za słowa krytyki, biorę to na klatę i tak się składa że mnie g****o obchodzą zdania innych ludzi nieznających mojej sytuacji. oooooo A ci którzy ci słodzą znają Twoją sytuację? Ściera z Ciebie i tyle.

Gość gość
Gość wyżej jesteś miernotą i marginesem społeczeństwa Stać cię na tyle by w rynsztokowym słownictwie określać innych ludzi Współczuję bogactwa relacji emocji i uczuć Jeśli ty moralny prawiczek szukasz na takim forum przepisu na pyzy lub oczekujesz info kiedy przyjadą przymrozki by okryć petunie to nie tędy droga Skrzywdzony porzucony za brak cm i perspektyw z tym związanych stoi na straży zasciankowego prostactwa. Dziewczyny nie dajcie się takim pustakom co oni mogą wiedzieć o jaśniejszej stronie mocy

Gość gość
Do postu gościa 8:58 Nie znam ani Twojej znajomej ani Ciebie z doświadczenia mogę powiedzieć że takie tłumaczenie to tylko zamknięcie tematu znajomości zostawiając "twarz" Tobie Coś było na rzeczy że nagle postanowiła to zakończyć i nie sądzę że wasze relacje a sytuacja życiowa miało na to wpływ, gdyby tak było nigdy by nie zaistniała w Twoim życiu To coś innego pomyśl nad ostatnimi rozmowami, może o jedno zdanie za mało lub za dużo..my kobiety czujemy więcej mocniej bardziej

Gość gość
Miałem podobny przypadek fajna osoba rozmowy relacje i nagle koniec Nie wiem czemu

Gość gość
Czasem tak jest lepiej

Gość gość
Dziś też tak myślę choć potrzebuje czasu by to zrozumieć

Gość gość
Z czasem zmienia się perspektywa ;)

Gość gość
Hej, tu ja od tej ścierki :P Nie musisz mnie umoralniać, zresztą co ty robisz w tym temacie skoro tu sami nieetyczni ludzie. Martwię się bo możesz się jeszcze bardziej zgorszyć. Dobranoc ;)

Gość gość
Gość wyżej jesteś miernotą i marginesem społeczeństwa Stać cię na tyle by... Ooooo Nie unoś się bo posikasz się w majty z tej złości. Do budy suko!

Gość gość
Autorze zaglądasz tu jeszcze?