Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeraża mnie!

Polecane posty

Gość gość

Dostałam pracę. Jestem asystentką w prywatnym gabinecie lekarskim znajdującym się w mieszkaniu lekarza. Ogólnie jestem całkiem zadowolona z tej pracy bo jest lekka, czysta i dobrze zarabiam. W każdym razie ten lekarz zaczął mnie przerażać! Jest to jedyny minus. Gabinet mieści się w skromnym mieszkaniu, w starym stylu, przed blokiem i za blokiem rosną drzewa więc jak jest ponury dzień to jest tu trochę strasznie. I ten lekarz... w starszym wieku, dość dziwny, jak mu się bliżej przyjrzeć to wydaje się nawiedzony i gdy czasami tak na mnie patrzy to naprawdę się boję... Może przesadzam?

może uda ci się przeżyć jakaś creepaste na żywo :D a tak serio to co tu niby strasznego?

Gość gość
Nie strasz mnie. Po prostu to mieszkanie ma jakiś taki specyficzny klimat i naprawdę gdy jest ponuro to jest tam trochę strasznie, ale bardziej przeraża mnie ten lekarz. No nie umiem tego wyjaśnić ale ma coś takiego w sobie co sprawia, że się boję...

Gość gość
goł tu slip, bo jutro do pracy nie wstaniesz. :D

jest stary plus do tego wygląd jego chaty i pieprzona wyobraźnia robi reszte, serio tam może być bezpieczniej niż myślisz

Gość gość
sprawdź co jest w piwnicy. Może ten lekarz trzyma tam Ludzką Stonogę?

Gość gość
Może faktycznie trochę przesadzam ale on naprawdę jest dziwny i trochę nawiedzony i ma takie spojrzenie, jego wygląd... Czasem naprawdę bardzo się boję.

Gość gość
Nie wiem jak mam sobie poradzić?

z czasem się przyzwyczaisz, nie ma jakiś opini o nim w necie? gdyby był jakiś zboczeńcem to wyszło by chyba to już wczesniej?

Gość gość
Czytałam o nim opinie i są różne szczerze mówiąc. Nie jeden pacjent zaobserwował, że jest właśnie dziwny... Pracuje tutaj od początku września.

Gość gość
Może chce Cię zgwałcić? :D hehehe

Gość gość
a ja Ci zazdroszczę :) uwielbiam tego typu tajemnicze i nierozwiązane zagadki, chciałabym przeżyć jakąś przygodę z tym związaną. Nie chodzi o to, że chcę być zgwałcona :D raczej pod kątem bardziej mrocznych scen, rodem z horrorów albo creepypast. Kocham takie klimaty :)

Gość gość
Co w tym fajnego? :O Jak raz tak siedziałam na przeciwko niego i on się tak na mnie popatrzył, a ma dziwne spojrzenie to miałam ochotę uciec aż.

Gość gość
Po prostu lubię tego typu sytuacje, kręci mnie to, moje klimaty :classic_cool: lubię się bać, lubię horrory, creepypasty i wszelkie tajemnicze, krwawe rzeczy.

Gość gość
Lubię tą pracę. Nawet bardzo. Jest lekka, niezbyt skomplikowana. Umawiam mu pacjentów, przyjmuję ich gdy przychodzą i żegnam. Robię kawki, herbatki, odbieram mu pocztę, odsyłam jego korespondencje, robię mu porządki w dokumentacji, przygotowuję różne materiały i dokumenty na wizyty pacjentów, kseruję coś itd. W między czasie mam luz. :) Całkiem dobrze zarabiam. Tylko czasem w tym mieszkaniu czuję się jakoś tak obco, wręcz się boję i czasem przeraża mnie jego osoba do tego stopnia, że gdy zostajemy sami to miałam ochotę uciec. :o Nie wiem jak sobie z tym radzić bo poza tym super.