Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy czy kupujecie w ciucholandach?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyżej? Jeśli kupujecie to napiszcie co.

Gość gość
od dawna nie kupuje w lumpeksach, ciuchy sa teraz tak tanie ze kupuje tylko i wyłacznie nowe

Gość gość
Nie. Wolę kupić nowe bo różnicy w cenie nie ma dużej.

Gość gość
chyba ciebie porąbało, nie po to głupie pisowce mi dają po 500 zł na dziecko aby po ciucholandach chodziła, niech te puste co mają jedno dziecko bo im się pieprzyć nie chce sobie kupują

Gość gość
a ja znam dużo osób, które mimo 500+ kupują w lumpach. Sama nie kupuje, nigdy nie kupowałam

Gość gość
Tak, głównie dziecku- spodnie, bluzki, czasem kurtki, kombinezony zimowe, płaszcze przeciwdeszczowe itd. Ubranka są tam za takie grosze że mogę kupić spokojnie większą ilość,lubię mieć zapas a nie kombinować czy chociaż jedna z trzech par spodni będzie na jutro czysta (przedszkolak). Sobie też kupuję, chociaż rzadziej bo mi trudniej z rozmiarem trafić, głównie bluzki i tuniki.

Gość gość
Kupije dziecku pizamy,bo w sklepie sa duzo drozsze a dosc szybko sie spieraja i z nich wyrasta. Czesto moge znalezc takie jak mi pasuja i dziecku. Kupuje mu tez kurtki, jak na razie udawalo mi sie znaleźć niezniszczone i fajne po zlotowce doslownie. Na rozne pogody,eleganckie, puchowe,od deszczu. Jestem na prawde zadowolona szczegolnie ze za grosze. Reszte wolę kupowac nowe i na wyprzedazach, bo jak szukam w tansze dni to sa juz przebrane a jak mam zaplacic kolo 10 zl to sorry wole nowe na wyprzedazach. Spodni dresowych jeszcze nie trafilam, chyba wszystko wykupuja od razu,kupuje wieksza ilosc w pepco, lidlu czy tesco,za 10-20 zl i to mnie satysfakcjonuje (dla przedszkolaka). Raz mi sie udalo upolowac swietny olaszcz welniany za złotówkę, mial plame od pochlapania blotem i nikt sie nie skusil. Ja zaryzykowalam i wypralam, zeszlo,ale oddalam bratowej bo dla mnie byl ciut za ciasny. Ale byl na prawde swietny,zaluje ze przytyłam te pare kg ;) sobie nic nie znajduje. Dzoecku jeszcze czasem dzinsy utrafie i koszule niezniszczone. Ale mowie, kupuje na prawde za grosze bo innego sensu nie widze.

Gość anielkadulka
Na Zoio.pl znajdziecie na tyle tanie ciuchy, że ciucholand wam nie potrzebny. Ciuchy nowiutkie, dobre gatunkowo i za bardzo małe pieniądze. Co najważniejsze na spokojnie i z domu.