Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

niby wszystko jest ok ale mam ciagle depresje

Polecane posty

Depresyjne samopoczucie, niby nie musze pracowac, rano i wieczorem chodze spac i wstaje o ktorej chce, nie mam obowiazkow, jako takich problemow, ale jednak ogarnia mnie beznadziejnosc gdy poraz kolejny siadam przed komputerem ;/

sorry ale wierzyc w jezusa i boga to jest zwyczajnie bycie egoista, nie wazne ile bym sie modlil o to, by zwierzeta miliardami nie byly wywozone i zabijane, tak czy siak sie nic nie zmieni, na tej planecie ja jestem bogiem i jezusem 🖐️.

Gość gość
Quagmire dziś x Nie jesteś Bogiem ani Jesusem :) Każdy człowiek potrzebuje Jesusa aby odczuć miłość, spokój w duszy i radość życia :) x Jeśli będziesz sam na sam ze sobą, w ciszy np. leżąc w łóżku wieczorem po zgaszeniu światła, wystarczy zawołać w myślach do Jesusa: Jeśli jesteś, pomóż mi, uwolnij mnie, daj mi wiarę, daj mi znak Twojego Istnienia jeśli jesteś... x I On Ci pomoże. Uwolni Cię. Podniesie Cię. Oczyści... Tak jak też i mnie :) x Jak Ci będzie zupełnie źle zawołaj w myślach o pomoc do Jesusa i wówczas otrzymasz do Niego pomoc i prowadzenie. Nic nie tracisz :) x pozdrawiam

Nie dzieki, jak sie sam nie oczyszcze to nawet jezus mnie nie oczysci 🖐️. A wy, katolicy sie modlicie tylko o siebie nie oinnych, a modlenie sie o innych zazwyczaj gvwno daje, wiec logicznie myslac, modlenie sie do posagu jezusa to zwyczajnie strata czasu 🖐️.