Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laayna

Dziwne objawy, brak okresu. Dziewczyny doradźcie!!

Polecane posty

Gość Laayna

Cześć. Muszę się was poradzić. Wczoraj powinnam dostać okres. Od ok 3-4 dni mam obolałe piersi (bardziej niż zwykle), jak zawsze wypryski na twarzy - typowe objawy przed okresem. Tej nocy miałam bóle menstruacyjne i byłam pewna, że dostałam okres, wstałam, poszłam do łazienki a tu zero! Tabletkę musiałam jednak wziąć.. Wstałam dzisiaj rano - okresu nie ma dalej. Piersi mam cały czas obolałe i sporo powiększone, jajniki mam napuchnięte - nawet dziwnie w nich bulgocze, odczuwam też ból w krzyżach. Od razu przyznaję, że współżyję z chłopakiem. Prowadzę kalendarzyk i raczej nie robimy tego w dni płodne, gumkę zawsze używamy. Jak wy uważacie? Czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży??

Gość Laayna
źle się wyraziłam, raczej nie robimy tego gdy mam te "wysokie dni płodne"

Gość gość
choć nie mam w tym doświadczenia, bo w ciąży nie byłam. wiem tylko ze każda ma inne objawy. ale uważam że powinnas sie uspokoić, okres spóznia ci się dopiero jeden dzień. jeżeli uważacie z chłopakiem, kontrolujecie te dni więcej i mniej płodne to nie powinnaś byc w ciąży. chociaż... nigdy nic nie wiadomo. Ode mnie rada taka - spokojnie poczekaj, może dostaniesz ten okres

Gość Laayna
Może i masz rację. Ale na prawdę tak jakoś dziwnie się czuję, inaczej niż zwykle przed okresem. Zawsze tak było, że jak miałam bóle menstruacyjne to zaraz był okres, nigdy inaczej. A tu..ból był tej nocy 1-2 a do tej pory nie mam okresu. Kurcze no niepokoi mnie to..

Gość Laayna
O. I właśnie dodam jeszcze, że mam normalny, czysty śluz

Gość gość
Mi też się kiedyś tak spóźnił, tydzień czasu, a zwykle miesiączki mam regularne.

Gość gość
ojejku nie wpadaj w paranoje po prostu miesiączka ci się spóźnia

Gość Laayna
Mam taką nadzieję, bo to nie jest dobry moment. Dzięki dziewczyny

Gość Laayna
Dostałam wczoraj wieczorem :) co za ulga