Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wartościowa kobieta a odrzuca przez wygląd

Polecane posty

Gość gość
w większości zdradzają mało atrakcyjni faceci żeby sobie podbić ego :)

Gość gość
gość dziś dziwnym trafem każda na kafe uważa, że jest ładna haha pewnie jesteś brzydka jak noc :) jesteś brzydka, masz ryj jak koń, zostaniesz samotna matką z 2 dzieci ryczącą bo model cie zostawił paskudo jebana.

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f1/przegladalem-z-kumplami-badoo-masakra-jakie-pasztety-maja-wymagania-p_6599084 co powiesz na to wątek nie jest założony przeze mnie? cytat returner "Oboje wiemy, że prawie wszystkie kobiety zbliżają się najbardziej do przystojniaków, do pewnych siebie cwaniaków, do bogatych, więc prawie wszystkie kobiety dają d**y pierwszym lepszym. Nie ma możliwości, by mieć powodzenie u kobiet, a nie wyzbyć się wrażliwości i moralności."

Gość gość
20:59 modele nie chcą dzieci brzydalu :-D

Gość gość
z drugiej się cieszę że kobiety są zdradzane, zostawiane z dzieckiem? bo taka kobieta na nikogo nie zasługuj***adźcie w depresji skarbenki rekordowa liczba zdrad w małżeństwie 60% na tą chwile! mówimy o facetach którzy mają do 30 lat

Gość gość
gość dziś jestem śliczny głupio k***o przewyższam twoją urodę 5x krotnie i nie wspominając jaki jestem w chuj zadbany.

Gość gość
po drugie ładne kobiety nie siedzą na kafe nie zawracają sobie głowy takim debilnym forum.

Gość gość
Zdradzają bo źle ich rodzice wychowali wpoili im złe wartości. ::::

Gość gość
gość dziś "Nie prawda. Spotykałem setki kobiet, ale wszystkie kobiety mają takie same kryteria. Wygląd..pewność siebie..kasa. Zawsze coś z trojga decyduje, że kobieta daje szanse. A wtedy decyduje się czy potraktować ją jak rzecz czy nie."

Gość gość
kobiety nie patrza na charakter tylko na wygląd czy jest modelem

Gość gość
gość dziś zdradzają bo się wiążecie z modelami co z ryja wyglądają tak jakby chcieli w*****ać całe stado kobiet.

Gość gość
Jestem autorem i jestem przystojny tylko mam jedną małą wade, a ten od modeli to nie ja ;)

Gość gość
gość dziś skąd wiesz, że jesteś przystojny? myślisz, że jak ktoś ci powie przystojny jesteś to od razu się zachwycasz ale k***a piękny o boże.

Gość gość
Autorze Ty jako facet tez nie zainteresujesz się kobieta z brakami w wyglądzie.Nie dziw sie,ze Ty komuś tez możesz nie pasować.

Gość gość
gość dziś paskudny na takich kobiety nie lecą jeszcze by się fagas ogolił a nie tak zarośniety chodził.

Gość gość
gość dziś To ja od modeli jestem ładniejszy od tego gościa z ryja

Gość gość
gość dziś To ja od modeli jestem ładniejszy od tego gościa z ryja

Gość gość
gość dziś nie za specjalny jest znacznie więcej przystojniejszych mężczyzn od tego gościa

Gość gość
tak się skupiłeś na swoim wyglądzie- zakompleksiony gnojku, że nie widzisz swojego głupiego zachowania wobec niej.

Gość gość
moze sa przystojniejsi ale dla mnie on jest idealny, ciasteczko

Gość gość
Co w tym dziwnego autorze? :P

Gość kafemani
W internecie wymagania kobiet (jak i mezczyzn nie oszukujmy się) wzrastają. Dlaczego? Bo jest wiekszy wybor i mamy przed sobą kartę dań ;). Profile jak na tacy, opisy, zainteresowania to wszystko widac od razu. A taki poszukiwający rejestruje się z wizją swojego ideału i probuje go dopasować jakoś. Gdy już się wydaje, ze to moze byc on to rozmowa znowu nie pasuje, bo nie mowi tak jak się ona/on spodziewał. Mogloby się wydawać, ze jest to szukanie igły w stosie siana na 40 hektarach, lecz nie ma co przesadzac. Az tak ciezko nie jest. Zmniejszenie wymagan wyszloby dobrze obu stronom. Nie raz pewnie było tak ze super gosc, albo niezla laska nie zaprezentowali sie dobrze podczas pierwszych zdan wymienianych miedzy sobą., a okazali się tymi czego tamte osoby poszukiwały. Dlatego wiecej luzu, mniej wymagan, wiecej checi i wyrozumialosci a internet stanie sie dobrym sposobem na poznawanie ludzi. Z kolei to co robia portale randkowe jest troche nie w porzadku. Chodzi mi o te blokady funkcji za ktore trzeba placic. Pogadasz z kilkoma osobami i juz koniec limitu tak jak na Badoo. Na Tinderze polubisz kilkadziescia osob i limit na 12 godzin itd. Znalazlem dwie strony gdzie są programy omijajace lub posiadajace juz wersje bez limitow. Pewnie to trochę pomoze w szybszym poznaniu się. badoopremium.wordpress .com tindergoogle.wordpress .com (połączyć nazwe z koncowka .com. Nie wiem dlaczego jako spam mi to oznaczyło) Swoją drogę ja moja najwieksza milosc zycia poznalem przez internet. Inny byl to serwis niz te dwa ale jak widac sie dało. Skonczyło się w nieelegancki sposob...coz takie zycie jest. Ale co przezylismy to juz nasze, traktuje to jako doswiadczenie, lekcje na przyszlosc. Powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość gość
może po prostu, nie tylko jesteś brzydki, ale także biedny i głupi :(