Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czajcie na nowe pokolenie! hahaha

Polecane posty

Ile za to ma wyświetleń. "Człowieku co ty zrobisz jak przywrócą zasadnicza służbę wojskowa :) Zażyczysz sobie rurek w moro czy pomadki w kolorze błota? ;)" Hisol, nie miałeś zniknąć? :D

Gość gość
inaccessible89 - Czy ja cię obrażam? Nie przywrócą bo nie ma już mężczyzn. ;)xMiałem ale rozmyśliłem się. ;)

Gość gość
ja piernicze ale dziubasek :D

Gość gość
zgłaszam do prokuratury to z youtuba. toż to ordynarna homofobia. te komentarze

Gość gość
inaccessible89 - Jak zwykle najpierw pisze a potem myślę. ;)

Gość gość
A niech się maluje, jego sprawa, nie podoba się, to nie oglądać. Analogicznie kobiety w wojsku też są śmieszne? Też im zakazać spodni moro, noszenia broni, bo to męskie zajęcie, a kobieta ma się malować, stroić w sukienki i jej nie wypada walczyć? Równouprawnienie powinno działać w dwie strony. P.S.ładne ma zęby ten z youtuba :)

Gość gość
O k****a ale pedał. Jest bardziej kobiecy od większości kobiet. Ble.. Niech zmieni płeć i będzie babą skoro się nią czuje bo facetem to on nie jest.

Gość gość
GIMBUSY JAK NEPTYK szkoda gadać :-)

Gość gość
"Niech się maluje":O I co jeszcze? Żyjemy w tak posranych czasach, że to się w głowie nie mieści.

Gość gość
Nie wiem, ale mam ochotę przywalić mu z plaskacza na otrzeźwienie a potem powiedzieć "sprawdź co masz w spodniach i zachowuj się jak na faceta przystało". Żal na to patrzeć. też im zakazać spodni moro, noszenia broni, bo to męskie zajęcie, a kobieta ma się malować, stroić w sukienki i jej nie wypada walczyć? x kobiety w oddziałach które idą na front to bardzo zły pomysł. One w wojsku są teraz, bo nie mamy wojen... Wojsko to nie moro, poranne wstawanie i ćwiczenia. To gotowość do zabijania bez mrugniecia za pomocą broni, a jak przyjdzie co do czego to i oko w oko z przeciwnikiem. To nic fajnego i modnego być w wojsku jak chcą wmówić sfeminizowane media.