Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość163848284

Co zrobić w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość163848284

Hej, Poznałem koleżankę. Zaczęliśmy razem wychodzić, czy to na kawę, czy to na spacer. Pewnego razu z zaskoczenia ona mnie przytuliła. Niby nic wielkiego, ale dało mi trochę do myślenia. Jak wyszliśmy znowu na kawę znowu mnie przytuliła. Niestety potem ze względu na stare znajomości nie rozmawialiśmy ze sobą. Kiedy z powrotem zaczęliśmy utrzymywać jakiś kontakt chciałem ją przytulić na przeprosiny, usłyszałem "nie dotykaj mnie". Kiedy wyszliśmy po raz kolejny znowu zaczęła mnie przytulać, dotykać po twarzy. Niestety następnym razem powiedziałem coś nie tak i na chwilkę złapała na mnie focha. Znowu chciałem ją przytulić na przeprosiny, ale znowu usłyszałem to samo. W końcu jak przytuliła się do mnie pewnego razu udało mi się na niej położyć głowę i to chyba jedyny kontakt z mojej strony. I wszystko zaczęło wyglądać fajnie. Pisaliśmy ze sobą codziennie, wysłaliśmy serduszka. Niestety długo potem się nie widzieliśmy (powrót w rodzinne strony). Bardzo dużo potem pisaliśmy, ona ciągle pisała, że odlicza dni aż przyjadę. Niestety raz pisząc do niej na fb obraziłem ją (ale wcześniej jej to nie obrazilo). Obraza była dość znaczna z tego co mi się wydaje, bo przez kilka dni w ogóle nie odzywała się do mnie. Ale z czasem znowu się pogodziliśmy. Jednak jak wychodziliśmy już przestała mnie dotykać, przytulać... Na około miesiąc. Do pewnej imprezy, na której przypadkiem znaleźliśmy się razem. Ona będąc pod wpływem alkoholu zaczęła się na mnie rzucać (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Niestety teraz gdy pytam ją czy pójdzie na kawę czy coś to mówi, że nie ma czasu, albo, że idzie z koleżanką albo ma naukę. Generalnie zawsze coś ma innego. I tu moje pytanie do Was. Ciągnąć to, czy może to wszystko z góry było skazane na porażkę?

Gość gość
Przytulanie, fochy, przytulanie, fochy, potem impreza i pod wpływem alkoholu się na Ciebie rzuca. Macie po 15 lat?

Gość gość
Trochę więcej, 23.

Gość gość
Poproszę o podanie przez pomoc