Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2016 Cześć założyłem ten wątek ponieważ mam bardzo duży problem a mianowicie chodzi o moja dziewczyne i o nasz związek chcialbym sie poprostu dowiedzieć lub co sądzicie na ten temat . Poznalem dziewczyne ponad dwa lata temu bylismy na 18 i zaczelismy być ze sobą . Po ponad pół roku zaczelo sie cos psuć przez jednego faceta z ktorym pisala 6 lat ale tylko pisała i niby byli razem "nie wiem jak to mozliwe ale zrozumialem to " ale sprawa zaczela sie wymykac spod kontroli jak ona zaczela mi mowic caly czas o nim ze chce sie nawet z nim spotkac . Zaczelismy sie kłócić o to ze nie pozwalam a ona tak dalej swoje przez co powstaly konfikty w łóżku i zerwala ze mna.ponieważ myslala ze sie z nim zobaczy nie przyjechał jednak . Po miesiacu zaczelismy znów byc ze sobą i sie zgodzilem . Zaczelismy byc ze sobą opowiedziala mi cala sytuacje że ten facet nie przyjedzie ale zbytnio mnie to nie interesowało. Zrozumielismy i sprobowalismy jeszcze raz być ze sobą ale sytuacja znowu wymknela sie spod kontroli gdy zaczal pisac znowu po 9 miesiacach i znowu krecil jej w glowie ze sie spotkaja ona znowu uwierzyła ale tym razem to ja postawilem na swoim i zerwalem z nią mowila mi jak to ona ufa i wogole tylko dziwily mnie rozmowy z jej mamą : "że jak ten facet nie przyjedzie to najwyzej będzie sama " ale gdy chcialem wyjść to płakała i nie dała mi wyjsc trzymając mnie za rękę ale i tak zerwalem i wyszedlem pozniej mielismy miesiac czasu cisze po czym pojechalem z kwaitami z przeprosinami . Nie mam pojecia czy dobrze zrobiłem czy nie. Ale to pewnie z milosci . Zaczelismy byc ze sobą . I tak do dzisiaj . Sprawa wyglada tak że poprostu jak on sie do niej odzywa to ona odmawia sexu i od tego sie zaczynają kłótnie mam wieksze od niej libido zaznacze. I tak wygląda że znowu ten facet do niej zaczyna pisać nie wiem co robić bardzo ją kocham i nie wyobrażam sobie bez niej życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach