Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie mi co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Poznałam się z rodziną prawdopodobnie przyszłej bratowej, byliśmy na wyjeździe, po nim zaprosiłam jej brata i siostrę do teatru ( w ramach odwdzięczenia się także jemu, bo dużo mi tam stawiał). No i on zaprosił mnie (jego siostra idzie też) też do teatru na kolejny spektakl za jakiś miesiąc, a wieczorem jeszcze zapytał, czy wybrałabym się z nim gdzieś, do kina czy gdzieś indziej.... Nie wiem, czy się zgadzać. Boję się, że to pójdzie za daleko, a ja nie wiem, jakie on ma intencje. Przyznam szczerze, że z jednej strony go lubię, nawet bardzo ale z drugiej wolałabym nie zacieśniać aż tak znajomości. Co o tym myślicie? zgodzić się i nie przejmować niczym, czy jakoś delikatnie odmówić?

Gość gość
Dodam, że ja ogólnie unikam randek, choć jestem uznawana za ładną dziewczynę, bo po prostu nie chcę z nikim być. A nie chcę nikomu mydlic oczu.

Gość gość
Sam na sam z nim? NIE! Po co ci jakieś niepotrzebne niedomówienia? Może być niewinnie ale ludzie potrafią zrobić widły z igły. Albo wszyscy razem idziecie albo nie. Zresztą, po to ma żonę żeby do kina (czy gdziekolwiek) chciał by chodzić. Nie chcesz problemów? To w zarodku ucinaj w dyrdymały.

Gość gość
Jaką żonę przepraszam bardzo? To jest młody chlopak, singiel, to jest BRAT MOJEJ bratowej...

Gość gość
mozesz isc

Gość gość
rób jak uważasz