Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam czwórkę dzieci i piate w drodze 9 tydzien. I wali mnie ciezka robota

Polecane posty

Gość gość

Dostaje 500 plus i mam gdzies robote. Niech inna robia ciezko, i narzekaja. :)

Gość gość
Chwalebny punkt widzenia.

Gość gość
Ja mam dwójkę ale chodzę do pracy i mam 5,5 tys. na rękę, a z 500+ w sumie 6 tysięcy. Chciałabym mieć więcej dzieci, ale mąż się nie zgadza...

Gość gość
Maz pracuje. Ja mam tylko 500 plus ale mi to pasuje. :) dzieci chodza zadbane i maja wszystko, ja tez. Smieje sie z hejterow, ktorym zal d**e sciska ze nie dostaja hehehe

Gość gość
Heh widzisz ja mam dwoje, 500 dostaje i chodzę do roboty za 8 tys. Tylko widzisz, ja robię coś wiecej w życiu niż pieprzenie się :D ale jak kto lubi.

Gość gość
No i co ? Ju widze te twoja prace. Kariera w korpo hahaha Ja sie spełniam. A pieprzenie uwielbiam i co zazdroscisz ? Bo maz wali cie w rogi z kochankami :)

Gość gość
Hehe kazda tu za 8 tys pracuje albo i więcej. Tyle to macie, jak na kafeterii sobie napiszecie. Ale niech wam sie ma choc przez chwile. :)

Gość gość
Jak jestes taka wysokich lotow to ciekawe co robisz w nocy na forum dla przegrywow zyciowych :D

Gość gość
Ja serio pracuję za 5500 na rękę i nie w korpo (wolny zawód, artystka). I też lubię pieprzenie :D Gdybym miała więcej dzieci (moje marzenie), to może zmniejszyłabym trochę wymiar pracy, ale nie ma szans, żeby mi się opłaciło rzucić pracę dla 500+

Gość gość
Jezu ludzie... nie wierzę, że tutaj siedzi ktoś, kto zarabia 8 tys., bo żeby tyle zarabiać trzeba pracować, a nie wysiadywac na forum dla kur domowych bez ambicji i innych degeneratow. Więc nie walcie ściemy, bo michal od dziewic was nie zechce na zony

Gość gość
Zarabi 8 tys i siedzi na kafe hahaha po nocach hahaha przegryw zyciowy i bajarka. Autorka chociaz jest szczera a nie pierdoli farmazony.

Gość gość
Ludzie serio uważacie, że na tym forum siedzą same przegrywy??? To co tu robicie? ;) mi się udało wymienić parę cennych myśli z ludźmi, myslę, że nas normalnych jest więcej :)

Gość gość
A kto może siedzieć na forum gdzie dominuja tematy o gownie, k****ach, sa zdjęcia d**y z wychodzacym gownem ? No napewno siedzi tu elita i biznesmeny.

Gość gość
Ciezka praca za 8 tysi :D. Rano wstac, pozakladac 5 tematow o stolcu, odpierdolic ze sto komentarzy. Toz to ciezka robota je.

Gość gość
Tutaj siedzą oprócz osob, które dostały się tu przypadkowo i frajersko wierzą, że dostaną jakaś sensowna radę na jakiś problem, ale tacy szybko uciekają: a) przegrywy w wersji damskiej i męskiej b) utrzymanki, często srajace ze szczęścia z ochlapow pienieznych otrzymywanych od rzadu (jak widać po temacie) - z nudów c) chorzy umysłowo Nie ma innych, chyba że przez pomyłkę i na moment. Jestem podpunktem a jakby się ktoś pytał

Gość gość
Jestem w szoku... :o No to może dlatego wszyscy myśleli, że mój temat to provo i nie dostałam żadnych rad :(