Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luffy

nie umiem znaleść sobie dziewczyny

Polecane posty

Gość luffy

Dawid miło mi mam.23 lata nigdy nie miałem dziewczyny szukam ale to nic nie pomaga nie wiem jak mam zarywać i gdzie najlepiej poznać dziewczyne i w jakich miejscach? Jestem miły zabawny mam fajne poczucie chumoru romantyk troche a mam takiego pecha

Gość luffy
Nie wiem jak mam szukać nie szukam na siłe ale jak jakaś dziewczyna mi się podoba to mówi nie jesteś w moim typie albo ze brzydki pomózcie mi

Gość tumiwisizm
faktycznie , jest to problem i można mieć 100 fakultetów zaliczonych i 100 dyplomów magistrów w różnych zawodach i 100 zainteresowań , 100 aut i 100 domów , 100 mieszkań a żadna kobieta nie będzie zainteresowana takim Dyziem i nic nie poradzisz , jeżeli nie posiadasz JEDNEGO DORODNEGO KINDYBAŁA ZDROWEJ WIELKOŚCI na którego widok 100 kobiet mdleje

Gość luffy
A na twój widok niby mdleją co? Na wielkość

Gość tumiwisizm
dla kobiety KLOSZARD z dorodnym kindybałem jest cenniejszy od męża , który zarabia miliony złotówek rocznie ale nie potrafi kobiecie dogodzić i kobieta ciągle udaje orgazm albo ból głowy przed spaniem

Gość luffy
Czy ktoś mi powie jak mam szukać dziewczyny

Gość gość
Kup ładną, koniecznie żywa, a nie szczuczna, czerwona różę. Jedna. Usiadz gdzies gdzie spaceruja dziewczyny. Jesli jakas bedzie ci sie podobala i widzisz ze nie spieszy sie, to do niej podejdź, daj jej roze i zapros na kawe albo zapytaj czy umowi sie z toba w przyszlosci. Wiele taki randek sie nie uda, bo nie bedziecie do siebie pasowali, ale w koncu znajdziesz te jedyna.

Gość gość
A po co ci związek? To same problemy i rozczarowania...