Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrzuciłem ją ze znajomych na facebooku to teraz pewnie nie napisze

Polecane posty

Gość gość

Kręciłem przez miesiąc i spotkałem się z jedną dziewczyną, ale zaczęła mnie olewać i wkurzyła niemiłosiernie kiedy nie miała oporów by flirtować z, jak by się wydawało, moim najlepszym kumplem, więc od razu ją wywaliłem ze znajomych. Teraz żałuję, ale nie dlatego, że chciałbym ją przeprosić czy coś. Co to to nie! Chciałem jej ewentualnie odpowiedzieć dlaczego to JA kończę tą znajomość, ale widząc ilu ma adoratorów i jak dobrze się bawi podbudowując swoje ego nawet nie zauważy różnicy, że mnie nie ma. Z "kumplem" pogadam w swoim czasie jak go spotkam e następnym tygodniu i prawdpodobnie pięści pójdą w ruch. Szkoda mi tylko, że nie będę miał już okazji jej wygarnąć tego dlaczego nie chcę mieć nic z nią wspólnego, bo sama i tak się nie domyśli. Co mogę w tej chwili zrobić?

Gość gość
Olać! Sama przylezie.

Gość gość
Jak ma gdzieś, to nie przylezie. Głupia rada.

Gość gość
Skoro z Nim kręciła i się spotkała, to raczej nie ma gdzieś. A jak nie ma gdzieś, to przylezie. Prędzej, czy później, ale przylezie.

Gość gość
Marzenia ściętej głowy.

Gość gość
Nie przelezie , zapomnij Hahahahah Gdybys jej nie wywalal to jeszcze moglbys jej jakos wygarnac ale teraz to pomysli ze jakis desperat