Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doopa za gotòwke

Kapitalizm spowodował zkūrwienie kobiet

Polecane posty

Gość doopa za gotòwke

socjalizm to lepszy system dla kobiet

Gość gość
Ale nie dla gatunku, ktory przez socjalizm wymiera.

Gość trąba wielbłąda
nie wymiera, tylko trzeba płodzić młode, araby na socjalu w szwecji i niemczech nie mają problemu z płodzeniem, tylko durne polki, leniwe i wygodne paniusie

Gość gość
Powodem jest lewacka ideologia (dzieci kwiaty i całe ruchy w latach 60tych) której bardzo blisko do komunistycznej w sumie. Ustrój "jakiego świat nie widział" chciał stworzyć nowego człowieka sowieckiego, gdzie liczy się mądrość etapu(partii) a nie np. 10 przykazań z Biblii. Partia powie, od dzisiaj bijemy czarnych i to jest słuszne. Partia powie, każda kobieta ma zdradzać i tak ma być. Rozumiesz zależność? Cała moralność chrześcijańska i twoje sumienie na niej zbudowane miało być zniszczone.

Gość gość
Haha ale jak facet zdradza to jest ok? Puknijcie się w głowę. Ani religia ani państwo nie będzie mi nakazywać co mam robić ze swoim tyłkiem. Poza tym skoro faceci są takimi idiotami, że płacą ciężkie pieniądze za seks, to dlaczego nie brać? Hahaha. Zazdrościcie, bo wielu z was też by chętnie wzięło kasę za seks, tylko kobiety takie głupie nie są i płacić nie będą, chyba, że poszukacie klientów wśród tego samego gatunku haha.

Gość gość
trąba wielbłąda dziś nie wymiera, tylko trzeba płodzić młode, araby na socjalu w szwecji i niemczech nie mają problemu z płodzeniem, tylko durne polki, leniwe i wygodne paniusie x To poszukaj sobie baby arabki czy innej niemki i nie zawracaj doopy.

Gość gość
14:25 Oho mamy tu prostytutke chyba. Widzisz jesteś tylko narzędziem do zaspokojenia i niczym więcej. Nie wiem kto tu jest głupszy i bardziej od kogo uzależniony. Facet nie musi ci płacić jak nie chce bo akurat nie ma ciśnienia, ty bez jego forsy nie przeżyjesz. Wielu traktuje to jako rozrywkę, jedną z wielu. Za rozrywki ty też płacisz prawda? Nie myl też płci z gatunkiem pustaku.

Gość gość praktyczny sens
Prostytutki to zwykłe zabawki, wykorzystujesz je jak chcesz i wychodzisz, masz ją w doopie. Tańszy interes niż mieć dziamdziającą suke w domu, nigdy niezadowoloną księżniczke.

Gość gość
gość dziś i mam taką, a wy suki zdychajcie same, bo po wieku płodnym jesteście BEZUŻYTECZNE