Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czkawka u 3 4 latków

Polecane posty

Gość gość

mamusie czy Wasze dzieciaki miewają czkawki? mój prawie czteroletni synek odprwie roku miewa czkawki.... wyglądato tak, że raz na tydzien, dwa, a nawet trzy tygodnie pojawia się czkawka, ale obudzona rano wraca tego samego dnia kilka razy czasami pojawi się tylko raz, innym razem czka co godzine, potem tydzien lud dwa spokój zazwyczaj przechodzi po wypiciu wody, ale czasami jest uparta i nie chce,więc mały czka kilka minut i ustępuje sama pytałam kilku lekarzy i generalnie poki ustępuje i nie jest kilkugodzinna, to nie nalezy się przejmować małemu widzęto w ogóle nie przeszkadza, ale widzi, że ja się martwie a jak to jest u Was? o ile w ogóle występuje dajcie znać mamusie generalnie nie raz spotykam na ulicy placu zabaw czkające dzieci, więc to chyba "normalne" sama nie wiem

Gość gość
pamiętam, że będąc w ciązy z synkiem, synek często miał czkawki ale to normalne, jako niemowlak czkawek nie miał w ogole, wiec nie wiem skad teraz sie biora probowałam zaobserwowac w jakich sytuacjach sie one zaczynaja, ale nie widze konkretnego powodu, zaczyna sie i juz